کاشت، داشت، برداشت و خواص دارویی گیاه سیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاشت، داشت، برداشت و خواص دارویی گیاه سیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاشت، داشت، برداشت و خواص دارویی گیاه سیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاشت، داشت، برداشت و خواص دارویی گیاه سیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاشت، داشت، برداشت و خواص دارویی گیاه سیر :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سیر نام علمی sativum Allium گیاهی است از راسته مارچوبهسانان Asparagales از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان Alliaceae و سرده سیر. Allium سیر گیاهی است که تقریبا در تمام دنیا به جز قطب و جنگلهای استوایی می روید، ولی وطن گیاه آسیای مرکزی و شاید شرق منطقه مدیترانه باشد. بیش از ۲۰۰۰ سال است که این سبزی پیازی کشت می شود و از آن استفاده غذایی می گردد. این گیاه را به سادگی می توان، در باغچه خانه خود کاشت و پرورش داد سیر فضای زیادی نیاز ندارد زیرا کار اصلی اش را در زیر زمین انجام می دهد و در شرایط مساعد از هر حبه سیر (سیرچه)، پیازی به وجود می آید که شامل هشت تا بیست سیرچه می باشد، از همین رو آن را گیاهانی افزون شونده و تکثیر پذیر می دانند. سیر گیاهی است علفی و دایمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز میرسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید میباشد. برگهای آن باریک و نواری شکل برنگ سبز تیره و گلهای آن کوچک و صورتی رنگ که بصورت یک چتر در انتهای ساقه ظاهر میشود. سیر گیاهی است که تقریبا در تمام دنیا به جز قطب و جنگلهای استوایی می روید. ولی وطن گیاه آسیای مرکزی و شاید شرق منطقه مدیترانه باشد. بیش از ۲۰۰۰سال است که این سبزی پیازی کشت می شود و از آن استفاده غذایی می گردد. این گیاه را به سادگی می توان، در باغچه خانه خود کاشت و پرورش داد سیر فضای زیادی نیاز ندارد زیرا کار اصلی اش را در زیر زمین انجام می دهد و در شرایط مساعد از هر حبه سیر (سیرچه)، پیازی به وجود می آید که شامل هشت تا بیست سیرچه می باشد، از همین رو آن را گیاهانی افزون شونده و تکثیر پذیر می دانند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.