تاثیر تنش شوری بر میزان تغییرات پرولین و قندمحلول گونهی گیاه دارویی پونه سای کرکستارهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر تنش شوری بر میزان تغییرات پرولین و قندمحلول گونهی گیاه دارویی پونه سای کرکستارهای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تنش شوری بر میزان تغییرات پرولین و قندمحلول گونهی گیاه دارویی پونه سای کرکستارهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش شوری بر میزان تغییرات پرولین و قندمحلول گونهی گیاه دارویی پونه سای کرکستارهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر تنش شوری بر میزان تغییرات پرولین و قندمحلول گونهی گیاه دارویی پونه سای کرکستارهای :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در این بررسی اثر تنش شوری ناشی ازکلرید سدیم بر روی تغییرات میزان پرولین و قند محلول گونه ی گیاه دارویی پونه سای کرک ستارهای، دریک طرح کاملا تصادفی با پنج سطح شوری ۰ ،۵/۲ ،۵ ،۵/۷ و ۱۰ دسی زیمنس بر متر در سه تکرار مورد مطالعه قرار گرفت. نهالها در گلدانهای پلاستیکی و شرایط یکسان در گلخانه ی پژوهشی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه یزد نگهداری شدند. و بعد از۶۰ روز اعمال تیمارها، اندامهای هوایی گیاه(برگ و ساقه) به آزمایشگاه منتقل و میزان پرولین و قند محلول آنها به روش بیتس و کوچرت اندازهگیری شد. بر اساس نتایج تجزیهی واریانس، اختلاف معنیداری بین ۱ -تیمارهای مختلف شوری بدست آمد. به طوری که بیشترین مقدار پرولین و قند محلول در تیمار dsm 10 و کمترین آن در تیمار شاهد مشاهده شد. بنابراین نتیجهگیری شد که پرولین و قند محلول به عنوان یک اسمولیت، تنظیم اسمزی در پونه سای کرک ستارهای در مواجهه با تنش شوری را به عهده داشته باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.