تاثیر پودر ریز جلبک اسپیرولینا بر خواص حسی بستنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر پودر ریز جلبک اسپیرولینا بر خواص حسی بستنی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر پودر ریز جلبک اسپیرولینا بر خواص حسی بستنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پودر ریز جلبک اسپیرولینا بر خواص حسی بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر پودر ریز جلبک اسپیرولینا بر خواص حسی بستنی :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
امروزه تلاش فراوانی برای استفاده از محصولات طبیعی در مواد غذایی جهت بهبود خصوصیات یا غنی سازی محصولات استفاده می شود ، یکی از این محصولات ریز جلبک ها هستند . ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس یک سیانو باکتر سبز- آبی رشته ای و مارپیچی است که امروزه به وفور در غنی سازی غذای انسان و حیوان استفاده می شود . در این پژوهش از پودر ریز جلبک اسپیرولینا در ۴ سطح ۰.۱ ۰.۲ ۰.۳ ۰.۴ درصد در بستنی استفاده شد . ارزیابی حسی محصول تولید شده نظیر رنگ ، عطر ، طعم ، بافت و پذیرش کلی به روش هدونیک مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد پودر ریز جلبک اسپیرولینا می تواند بدون تاثیر منفی بر خواص حسی در سطح ۰.۳ درصد مورد استفاده قرار گیرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.