تاثیر افسودن آرد سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و حسی ماکارونی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر افسودن آرد سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و حسی ماکارونی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر افسودن آرد سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و حسی ماکارونی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افسودن آرد سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و حسی ماکارونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر افسودن آرد سیب زمینی بر ویژگی های کیفی و حسی ماکارونی :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
غذاهای فراسودمند افزون بر ارزش تغذیهای پایه، دست کم دارای یک خاصیت مشخص و به اثبات رسیده ارتقا سلامت و پیشگیری کننده / کاهش دهنده بیماری هستند. استفاده از آرد سیب زمینی در ترکیب آرد سمول ینا ی ک روش مناسب برا ی افزایش ارزش تغذیهای ماکارونی میباشد. در این پژوهش تاثیر افزودن آرد س یب زمین ی در سطوح ۰ ،۵ ، ۱۰ و ۱۵ درصد وزنی بر کیفیت ماکارونی از لحاظ خصوصیات کیفی و حسی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد، افزودن آرد س یبزمین ی تاثیر معنی داری بر رطوبت نمونهها نداشت اما میزان خاکستر تیمارها بطور معن ی داری افزا یش یافت . از نظر آزمون ها ی کیفی مشخص گردید آرد سیبزمینی سبب کاهش زمان پخت مناسب و افزایش عدد پخت و میزان مواد جامد در آب حاصل از پخت میشوند. سطح ۱۵ درصد در بهبود اکثر ویژگیهای حسی بجز رنگ و چسبندگی بیشترین تاثیر را داشته که برتر یخواص کیفی این تیمار را نسبت به سطوح دیگر نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.