بررسی اثرات افزودن اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های تازه بادمجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات افزودن اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های تازه بادمجان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات افزودن اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های تازه بادمجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات افزودن اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های تازه بادمجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات افزودن اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های تازه بادمجان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تمایل به استفاده از پوشش ها و فیلم های خوراکی به دلیل دارا بودن مواد طبیعی و عدم ایجاد آلودگی های زیست محیطی در حال افزایش می -باشد. گیاهان دارویی و معطر یکی از منابع مهم روغن های فرار بوده که به دلیل فعالیت بیولوژیکی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. در این بررسی، با استفاده از پوشش کیتوزان و اسانس گیاه ریحان ماندگاری میوه بادمجان در مدت ۱۶ روز نگهداری، در دمای ۴ درجه سانتی گراد ارزیابی شد. محلول پوششی کیتوزان در سطح ۰.۵ درصد با اسانس ریحان در غلظت های ۰.۵ ،۱ و ۱.۵ درصد تهیه شدند و یک گروه به عنوان شاهد بدون پوشش در نظر گرفته شد. در فواصل زمانی معین جهت انجام آزمون های pH ،اسیدیته و افت وزن در بادمجان، ارزیابی شدند و کلیه آزمون ها در سه تکرار انجام شد. نتایج آزمون های پوشش دهی بادمجان نشان داد که روند افزایشی pH در تیمارهای حاوی اسانس کم تر از نمونه شاهد بود همچنین روند کاهشی اسیدیته در شاهد بیشتر از تیمارهای حاوی اسانس بود ۰.۰۵P و در ارزیابی آزمون افت وزن نتایج نشان داد که تیمارهای حاوی اسانس ریحان کم ترین درصد افت وزن را نسبت به نمونه شاهد داشتند ۰.۰۵P و به طور کلی با توجه به نتایج، تیمار حاوی ۰.۵ درصد کیتوزان با ۱ درصد اسانس بهترین عملکرد را دارا بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.