برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پیاز قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پیاز قرمز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پیاز قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پیاز قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پیاز قرمز :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در ایران بیش از ۱۷ درصد از ۱۰۶ میلیون تن محصولات کشاورزی در مراحل مختلف تولید تا عرضه به ضایعات تبدیل میشود و ۷ درصد آن نیز در مغازه و منزل به علت نامناسب بودن بستهبندی و روشهای نگهداری از بین میرود. در این تحقیق برخی از خصوصیات فیزیکی و مکانیکی پیاز (پیاز قرمز آذرشهر) از جمله شکل، اندازه، ابعاد، جرم، چگالی، جرم مخصوص ظاهری و… و نیز اندازهگیری نیروی فشار برای لهیدگی پیاز تحت سرعتهای ۵ ،۱۰ ،۲۰ ،۵۰ و ۱۰۰ میلیمتر بر دقیقه در دانشگاه ایلام مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میانگین خصوصیات ابعادی شامل طول، عرض، ضخامت و قطر میانگین هندسی، قطر میانگین حسابی، کرویت، مساحت سطح، نسبت رعنایی، جرم و حجم به ترتیب متر میلی ۶۳.۱۱۱۰۱درصد ۹۴.۹۱،میلیمتر ۵۸.۰۱ ،میلیمتر ۹۲.۵۷،میلیمتر ۱۴.۵۴،میلیمتر ۲۳.۵۷ ،میلیمتر ۸۴.۶۲مربع، ۰.۹ ۷.۱۲ گرم، ۸۰.۵۹ میلیمتر مکعب است. نتایج حاصله از خصوصیات مکانیکی نیز نشان داد که حداکثر نیروی لازم برای لهیدگی پیاز در سرعتهای ۱۰ و ۲۰ میلیمتر بر دقیقه و کمترین در سرعت ۵ میلیمتر بر دقیقه است. نتایجحاصل از خواص فیزیکی و مکانیکی میتواند در مکانیزه کردن عملیات برداشت و پس از برداشت و همچنین اطلاعات مفیدی در اختیار طراحان، سازندگان، محققان و کارخانه جات تولید و فرآوری این محصول قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.