اولویت بندی طرح های مراتع مشجر با استفاده از رویکرد تصمیم گیری چند معیاره مطالعه موردی: حوزه آبخیز شیاده شهرستان بابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولویت بندی طرح های مراتع مشجر با استفاده از رویکرد تصمیم گیری چند معیاره مطالعه موردی: حوزه آبخیز شیاده شهرستان بابل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولویت بندی طرح های مراتع مشجر با استفاده از رویکرد تصمیم گیری چند معیاره مطالعه موردی: حوزه آبخیز شیاده شهرستان بابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویت بندی طرح های مراتع مشجر با استفاده از رویکرد تصمیم گیری چند معیاره مطالعه موردی: حوزه آبخیز شیاده شهرستان بابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولویت بندی طرح های مراتع مشجر با استفاده از رویکرد تصمیم گیری چند معیاره مطالعه موردی: حوزه آبخیز شیاده شهرستان بابل :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مراتع بهعنوان بخشی از منابع ملی، بهرهبرداری صحیح توام با عملیات اصلاح و احیای آنها میتواند نقش اساسی در جهت حفظ آب و خاک و تامین نیازمندیهای کشور در زمینه فراوردههای پروتیینی داشته باشد. اگر از ابتدا طرحهای مرتعداری بهطور دقیق و اصولی و با جزییات کامل تهیه نشده باشند، این امر نهایتا بهنوعی به اتلاف منابع خواهند انجامید. هدف از این پژوهش اولویتبندی بهترین گزینه اجرایی در هر معیاربا توجه به پتانسیلهای موجود در منطقه، اولویتبندی مناسب ترین رهیافت برای گزینش بهترین طرحهایاشتغالزا در حوزه و در نهایت اولویتبندی طرحهای مرتعداری از نظر میزان مشارکت ساکنین حوزه در راستای اجرای این طرحها می باشد. در این تحقیق برای اولویت بندی طرح های مرتعداری از روش تحلیلسلسله مراتبی استفاده گردید، بدین صورت که ابتدا اطلاعات کلی مربوط طرحهای مرتعداری پیش بینی شده،معیار ها و زیر معیار ها و در انتها گزینه های طرح ها مشخص گردید و تعداد ۳۰ پرسشنامه تهیه شد . سپس این پرسشنامه ها در اختیار خبرگان و کارشناسان فن قرار گرفته و تکمیل شد. نتایج نشان داد که معیاراجتماعی با وزن ۰.۵۸۲ به عنوان مهمترین عامل در الویت بندی طرح های مرتعداری شناخته شد و عوامل فنی و زیست محیطی با اوزان ۰.۳۰۹ و ۰.۱۰۹ در رده های بعدی قرار گرفتند. همچنین زیر معیارهایاشتغالزایی در معیار اجتماعی، به عنوان مهتمرین زیرمعیار تعیین شد. در نهایت رهیافت نهالکاری با وزن ۰.۳۸ و قرق و حفاظت با وزن ۰.۲۳ به عنوان مهمترین رهیافت ها در حوزه آبخیز شیاده استان مازندران شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.