ارزیابی تنش اسمزی حاصل از تنش شوری بر سرعت و درصد جوانهزنی ارقام مختلف جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنش اسمزی حاصل از تنش شوری بر سرعت و درصد جوانهزنی ارقام مختلف جو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنش اسمزی حاصل از تنش شوری بر سرعت و درصد جوانهزنی ارقام مختلف جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنش اسمزی حاصل از تنش شوری بر سرعت و درصد جوانهزنی ارقام مختلف جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنش اسمزی حاصل از تنش شوری بر سرعت و درصد جوانهزنی ارقام مختلف جو :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تنش شوری جزء اولین تنشهای محیطی است که گیاهان با آن مواجه هستند و امروزه بهعنوان یکی از مهمترین تنشهای محیطی، رشد گیاهان را تحت تاثیر قرار میدهد. به منظور بررسی اثر شوری ناشی از کلرید سدیم روی گیاه جو در مرحله جوانهزنی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار در بهمن ماه سال ۱۳۹۴ در دانشگاه گنبد کاووس اجرا شد. عامل اول شامل ۹ رقم جو ریحان، خرم، ماهور، یوسف، گرگان۴ ،دشت، صحرا، ترکمن و نیمروز ، عامل دوم شامل تنش شوری در ۵ سطح ۱.۲ ،-۰.۹ ،-۰.۶ ،-۰.۳ -و صفر مگاپاسکال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر رقم، شوری و همچنین اثر متقابل شوری رقم بر تمام صفات مورد مطالعه در سطح یک درصد معنیدار بود. نتایجاین تحقیق نشان داد که با افزایش تنش شوری شروع و پایان موثر جوانهزنی، یکنواختی جوانهزنی افزایش یافت، در حالی که صفاتی نظیر سرعت و درصد جوانهزنی کاهش معنیداری نسبت به شرایط عدم تنش شوری داشتند. در مجموع ضعیفترین رقم نسبت به شوری را میتوان رقم صحرا معرفی کرد. همچنین میتوان ارقام نیمروز، ریحان و یوسف را جزء ارقام برتر دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.