اثرات پرایمینگ بذر بوسیلھ جیبرلین و پلی اتیلن گلیکول بر شاخص ھای بیوشیمیایی بذر دو توده از اسپرس در شرایط آزمایشگاھی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات پرایمینگ بذر بوسیلھ جیبرلین و پلی اتیلن گلیکول بر شاخص ھای بیوشیمیایی بذر دو توده از اسپرس در شرایط آزمایشگاھی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات پرایمینگ بذر بوسیلھ جیبرلین و پلی اتیلن گلیکول بر شاخص ھای بیوشیمیایی بذر دو توده از اسپرس در شرایط آزمایشگاھی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات پرایمینگ بذر بوسیلھ جیبرلین و پلی اتیلن گلیکول بر شاخص ھای بیوشیمیایی بذر دو توده از اسپرس در شرایط آزمایشگاھی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات پرایمینگ بذر بوسیلھ جیبرلین و پلی اتیلن گلیکول بر شاخص ھای بیوشیمیایی بذر دو توده از اسپرس در شرایط آزمایشگاھی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

با توجه به روند افزاینده جمعیت، نیاز به تولید غذا روز به روز بیشتر احساس می گردد و این امر وابسته به جوانه زدن هر دانه ای است که در خاک کاشته می شود. یکی از مشکلات تولید گیاهان، جوانه زنی می باشد. استفاده از تکنیک پرایمینگ بذر یکی از روش های موثر برای غلبه بر این مشکل می باشد. بر این اساس آزمایشی به منظور بررسی اثرات پرایمینگ بذر به وسیله جیبرلین و پلی اتیلن گلیکول بر شاخص های بیوشیمیایی بذر دو توده از اسپرس در محیط آزمایشی در اردیبهشت ۱۳۹۴ در آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه صورت پذیرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد. فاکتور اول شامل جیبرلین در سه سطح: عدم مصرف (شاهد)، ۱۰۰ میلی گرم در لیتر و ۲۰۰میلی گرم در لیتر، فاکتور دوم شامل پلی اتیلن گلیکول در سه سطح: عدم مصرف (شاهد)، ۵ در صد و ۱۰ در صد و فاکتور سوم شامل دو توده از بذر اسپرس بود. بر اساس نتایج بدست آمده از تحقیق حاضر، جیبرلین باعث افزایش فعالیت های آنزیمی آلفا آمیلاز، پرکسیداز و پروتیین شد، اما پلی اتیلن گلیکول کاهش فعالیت های آنزیمی آلفا آمیلاز، پرکسیداز و پروتیین در پی داشت. براساس نتایج این تحقیق ، استفاده از جیبرلین به میزان ۱۰۰ میلی گرم در لیتر و ۰.۵ درصد پلی اتیلن گلیکول به منظور پرایمینگ بذور اسپرس توده خوانسار توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.