مقایسه معادلات حالت درجه سوم دو پارامتری و سه پارامتری در مدلسازی حجم مولی مخلوط های دوتایی مایع یونی- حلال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه معادلات حالت درجه سوم دو پارامتری و سه پارامتری در مدلسازی حجم مولی مخلوط های دوتایی مایع یونی- حلال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه معادلات حالت درجه سوم دو پارامتری و سه پارامتری در مدلسازی حجم مولی مخلوط های دوتایی مایع یونی- حلال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه معادلات حالت درجه سوم دو پارامتری و سه پارامتری در مدلسازی حجم مولی مخلوط های دوتایی مایع یونی- حلال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه معادلات حالت درجه سوم دو پارامتری و سه پارامتری در مدلسازی حجم مولی مخلوط های دوتایی مایع یونی- حلال :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف اصلی از این مقاله، شبیه سازی حجم مولی مخلوط های دوتایی مایع یونی- حلال قطبی در محدوه نسبتاوسیعی از دما و جزء مولی حلال قطبی، با استفاده از معادلات حالت دو پارامتری پنگ- رابینسون و سهپارامتری پتل-تجا است. سیستمهای مورد بررسی عبارتند از: bmim][BF4]- ،[emim][OAc]-water ] emim][OAc]-ethanol ،[hmim][BF4]-ethanol ،[hmim][BF4]-water ،ethanol] وemim][DCA]-water] با افزودن پارامتر c به عبارت جاذبه معادله سه پارامتری پتل-تجا، دقت این معادله حالت افزایش یافت و این معادله به خوبی توانست حجم مولی مخلوط را پیشبینی نماید. هر دو معادله حالتنیاز به پارامتر برهمکنش دوتایی داشتند که این پارامتر با استفاده از الگوریتم ژنتیک بدست آمد. برای مقایسهکمی از عبارت مقدار خطای مطلق میانگین (AAD%) استفاده شد که کمترین مقدار خطای مطلق میانگین برای معادله حالت پتل-تجا ۱/۹۹% و برای معادله حالت پنگ-رابینسون ۱۰/۸۷% بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.