بررسی اثر میزان پوشش سطحی مواد فعال سطحی بر دینامیک فصل مشترک گاز- مایع با استفاده از تکنیک آزمایشگاهی حباب در حال صعود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر میزان پوشش سطحی مواد فعال سطحی بر دینامیک فصل مشترک گاز- مایع با استفاده از تکنیک آزمایشگاهی حباب در حال صعود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر میزان پوشش سطحی مواد فعال سطحی بر دینامیک فصل مشترک گاز- مایع با استفاده از تکنیک آزمایشگاهی حباب در حال صعود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر میزان پوشش سطحی مواد فعال سطحی بر دینامیک فصل مشترک گاز- مایع با استفاده از تکنیک آزمایشگاهی حباب در حال صعود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر میزان پوشش سطحی مواد فعال سطحی بر دینامیک فصل مشترک گاز- مایع با استفاده از تکنیک آزمایشگاهی حباب در حال صعود :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

دانش جریان های چندفازی و فرایندهای انتقال بین فازی یکی از بنیادی ترین شاخه های علوم هستند کهکاربردهای بسیاری در صنایع گاز و پتروشیمی دارند. یکی از مهمترین مباحث این دانش پراکنش های بینفازی در سیستم های سیال- سیال می باشد. این پراکنش ها در بسیاری از موارد با حرکت نسبی دو فاز پیوستهو پراکنده همراه می باشند. در چنین سیستم هایی رفتارهای بین فازی دارای پیچیدگی های زیادی می باشند.این پیچیدگی ها زمانی بیشتر می شوند که ناخالصی ها یا افزودنی هایی با قابلیت فعالیت سطحی در سیستمحضور پیدا کنند. مطالعه ی حاضر در جهت درک رفتار دینامیکی سطوح بین فازی در حضور مواد فعالسطحی در سیستم های پراکنشی سیال- سیال انجام گردیده است. در این پژوهش به منظور بررسی اثر میزان پوشش سطحی مواد فعال سطحی بر دینامیک فصل مشترک گاز مایع، از یکی از مرسوم ترین روش -های آزمایشگاهی بنام روش حباب در حال صعود استفاده گردیده است. پارامتر مورد بررسی سرعت صعودحباب می باشد که در پوشش های سطحی متفاوت از مواد فعال سطحی اندازه گیری گردیده است. پوشش هایسطحی متفاوت از مواد فعال سطحی با استفاده از تغییر زمان ماند حباب در سر نازل مویین ایجاد می گردند.در این مطالعه از دو نوع ماده فعال سطحی یونی CTAB و غیر یونی C(12)DMPO استفاده گردیده است. باتوجه به فعالیت سطحی بیشتر C(12)DMPO، شاهد تاثیر چشمگیر آن بر پروفایل سرعت صعود حباب نسبت بهCTAB می باشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.