سنجش نقش مشارکت های مردمی در ساماندهی پسماندهای جامد خانگی با استفاده از مدل های تصمیم گیری چند معیاره (نمونه موردی : شهر زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش نقش مشارکت های مردمی در ساماندهی پسماندهای جامد خانگی با استفاده از مدل های تصمیم گیری چند معیاره (نمونه موردی : شهر زنجان) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش نقش مشارکت های مردمی در ساماندهی پسماندهای جامد خانگی با استفاده از مدل های تصمیم گیری چند معیاره (نمونه موردی : شهر زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش نقش مشارکت های مردمی در ساماندهی پسماندهای جامد خانگی با استفاده از مدل های تصمیم گیری چند معیاره (نمونه موردی : شهر زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش نقش مشارکت های مردمی در ساماندهی پسماندهای جامد خانگی با استفاده از مدل های تصمیم گیری چند معیاره (نمونه موردی : شهر زنجان) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

مردم شهر زنجان با توجه به پیشینه تاریخی و فرهنگی و با توجه به جغرافیا و اقلیم خاص خود همواره در بحث مشارکت در امور اجتماعی قابل قبول ظاهر شده اند. بنابراین با آموزش و افزایش مشارکت مردمی می توان در مدیریت مواد زاید از اثرات اقتصادی، زیست محیطی و … بر شهر و شهروندان کاست. هدف اصلی این تحقیق سنجش نقش مشارکت های مردمی در ساماندهی پسماندهای جامد خانگی شهر زنجان می باشد. روش تحقیق این پژوهش از نظر هدف کاربردی و به لحاظ روش، مبتنی بر روش های پیمایشی (پرسشنامه) و اسنادی است. نوع پرسشنامه از نوع خانواری و با توجه به محدودیت های زمانی و مالی ۳۸۳ نمونه به صورت تصادفی ساده از نوع بسته و طیف لیکرت توزیع و تکمیل شده و در ادامه برای درک تفاوت معناداری میزان آمادگی و مشارکت شهروندان به تفکیک مناطق سه گانه از مدل های تصمیم گیری Vikor و AHP و آزمون استنباطی فریدمن استفاده شد. میزان روایی و پایایی پرسشنامه از طریق ضریب آلفای کرونباخ بین ۰.۶ الی ۰.۷ محاسبه گردید. بررسی از وضعیت معیارهای میزان آمادگی و مشارکت شهروندان نشان داد که با توجه به خصوصیات مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و… میزان این معیارها متفاوت بوده است. منطقه ۱ و ۲ در اکثر این معیارها مطلوب در حالی که در منطقه ۳ این میزان پایین بوده است. همچنین بر اساس آزمون فریدمن آمادگی استفاده از کیسه بهداشتی زباله با ۷.۳۳ بیشترین و میزان علاقه مندی به یادگیری فرایند بازیافت زباله های جامد خانگی با ۳.۹۳ کمترین میانگین حاصل شده است. نتایج مدل ویکور و مدل سلسله مراتبی در ۵ گروه بسیار کم تا بسیار زیاد نشان داد که با در نظر گرفتن تمام معیارها به تفکیک مناطق شهری، بیشترین میزان آمادگی در منطقه ۱ با ۴۱.۳۲ درصد و کمترین آمادگی با ۲۷.۲۷ درصد در منطقه ۳ حاصل شده است. به عبارتی منطقه ۱ رتبه اول، منطقه ۲ رتبه دوم و منطقه ۳ رتبه سوم در میزان آمادگی و مشارکت شهروندان در ساماندهی پسماندهای جامد خانگی را کسب کرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.