مطالعه جذب انرژی سازه های دو جداره مربعی پر شده از فوم پلی اورتان در جداره های بیرونیتحت بارگذاری دینامیکی محوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه جذب انرژی سازه های دو جداره مربعی پر شده از فوم پلی اورتان در جداره های بیرونیتحت بارگذاری دینامیکی محوری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه جذب انرژی سازه های دو جداره مربعی پر شده از فوم پلی اورتان در جداره های بیرونیتحت بارگذاری دینامیکی محوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه جذب انرژی سازه های دو جداره مربعی پر شده از فوم پلی اورتان در جداره های بیرونیتحت بارگذاری دینامیکی محوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه جذب انرژی سازه های دو جداره مربعی پر شده از فوم پلی اورتان در جداره های بیرونیتحت بارگذاری دینامیکی محوری :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

لهیدگی و برخورد، شاخه ای از علم مکانیک ضربه می باشد که واکنش قطعات مختلف را در برابر ضربات وارده و جذب انرژی که توسط این قطعات جهت کاهش آسیب صورت می گیرد را مشخص می سازد. نمونه هایی از آن را می توان در صنایع خودرو، ریلی، هواپیما و هوافضا مشاهده نمود. در تحقیق حاضر، رفتار لهیدگی سازه های دو جداره ای مربعی تحت بارگذاری دینامیکی محوری بررسی شده است. این سازه های دو جداره ای شامل تیوب های تودرتویی با مقاطع مربعی می باشند که از طریق صفحات تقویت کننده به هم متصل شده و جداره های بیرونی تیوب آنها نیز از فوم پلی اورتان پر شده است. جهت شبیه سازی این سازه های دو جداره مربعی با مقیاس های مختلف ۰، ۰/۲۵، ۰/۵، ۰/۷۵، ۱ از نرم افزار ال اس-داینا استفاده شده است. شاخص های جذب انرژی ویژه SEA و بیشینه نیروی لهیدگی Fmax جهت بررسی عملکرد جذب انرژی مورد استفاده قرار گرفته اند. در ادامه جهت معرفی سازه ی بهینه از نقطه نظر بهترین عملکرد جذب انرژی از روش تصمیم گیری چند شاخصه ی کپراس استفاده شد و نتایج این روش نشان داد که سازه با نسبت تیوب داخلی به خارجی ۰/۵ بهترین جاذب انرژی در این تحقیق است. همچنین هنگامی فوم پلی اورتان بین جداره های بیرونی سازه ها ریخته می شود میزان جذب انرژی و استحکام سازه ها افزایش چشم گیری پیدا می کند.از سویی دیگر هنگامی که از فوم در جداره های بیرونی سازه استفاده می شود جذب انرژی بیشتری به همراه چین خوردگی های کوچک تری در سازه پدیدار می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.