مدل سازی، تحلیل و بهینه سازی سیستم تولید همزمان توان – حرارت با درنظر گرفتن توربینگاز به عنوان محرک حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی، تحلیل و بهینه سازی سیستم تولید همزمان توان – حرارت با درنظر گرفتن توربینگاز به عنوان محرک حرارتی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی، تحلیل و بهینه سازی سیستم تولید همزمان توان – حرارت با درنظر گرفتن توربینگاز به عنوان محرک حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی، تحلیل و بهینه سازی سیستم تولید همزمان توان – حرارت با درنظر گرفتن توربینگاز به عنوان محرک حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی، تحلیل و بهینه سازی سیستم تولید همزمان توان – حرارت با درنظر گرفتن توربینگاز به عنوان محرک حرارتی :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

در پژوهش حاضر جهت دستیابی به راندمان و توان بالاتر، از یک توربین گاز به عنوان محرک حرارتی یک بویلر بازیاب استفاده شده است. بدین نحو که توربین گاز به عنوان محرک حرارتی، گرمای مورد نیاز بخار مافوق گرم توربین (جهت تولید توان) و بخار اشباع مبدل گرمایی (جهت تولید حرارت) را فراهم می نماید. از آنجایی که پارامتر اصلی در این تحلیل توربین گازی میباشد، لذا تحلیل کامل این بخش در پژوهش حاضر مدنظر قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که عملکرد سیستم به طور قابلتوجهی تحت تاثیر تغییرات نسبت فشار کمپرسور، دمای ورودی به توربین گاز و بازده آیزنتروپیک توربین گاز می باشد. با افزایش نسبت فشار کمپرسور بازده اگزرژی برای کل سیکل تولید همزمان ابتدا افزایش و سپس کاهش می یابد. همچنین میزان انتشار دی اکسید کربن نیز افزایش می یابد. بازده اگزرژی سیکل تولید همزمان با افزایش بازده آیزنتروپیک توربین گاز افزایش یافته است. سیکل تولید همزمان توان و حرارت نسبت به سیکل های مجزا مقدار دی اکسید کربن کمتری به ازای واحد توان خروجی تولید می کند. بازده اگزرژی سیکل های تولید همزمان با افزایش دمای ورودی به توربین گاز افزایش می یابد. همچنین نتایج نشان می دهد که استفاده از این روش (تولید همزمان توان و حرارت با استفاده از توربین گاز) نسبت به حالت ابتدایی (تولید فقط توان از توربین های بخار و بویلر) موجب افزایش ۷۳/۵ درصدی در توان خالص سیستم شده است. همچنین این افزایش برای راندمان حرارتی و راندمان اگزرژی به ترتیب برابر ۱۴/۴۴، ۱۴/۱۸، درصد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.