مقاله مطالعات ژئوشیمیایی نهشته های کربناته اولیگومیوسن محدوده غار شاپور ( کازرون شیراز )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعات ژئوشیمیایی نهشته های کربناته اولیگومیوسن محدوده غار شاپور ( کازرون شیراز ) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعات ژئوشیمیایی نهشته های کربناته اولیگومیوسن محدوده غار شاپور ( کازرون شیراز )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعات ژئوشیمیایی نهشته های کربناته اولیگومیوسن محدوده غار شاپور ( کازرون شیراز )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعات ژئوشیمیایی نهشته های کربناته اولیگومیوسن محدوده غار شاپور ( کازرون شیراز ) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

منطقه مورد مطالعه در شهرستان کازرون، ۱۲۵ کیلومتری غرب – جنوب غرب شیراز واقع گردیده است. سری های مربوط به دوران سوم در منطقه به صورت توالی از تاقدیس ها و ناودیس ها آرایش یافته اند.
در این مقاله سعی شده است با مطالعات پتروگرافی و نیز به کمک بررسی عناصر فرعی (Trace Elemente) و ایزوتوپ های پایدار (Stable Isotope) اکسیژن و کربن نتایج بهتری در زمینه مطالعه کربناتها ارائه گردد.
مطالعات پتروگرافی وژئوشیمیاییحاکی از این است که سازند جهرم، علی رغم آنچه که قبلا گزارش شده است، در منطقه در حد فاصل دوسازند پابده و آسماری حضور ندارد. همچنین مشخص گردید که مینرالوژی اولیه سازند آسماری آراگونیتی بوده است.
مطالعات ژئوشیمیایی نشان می دهد که این کربنات ها تحت تاثیر فرآیند دیاژنزمتائوریتی در یک سیستم نیمه بسته (Semi-Closed System) قرار گرفته اند.
رخنمون های سازند آسماری در منطقه در مجموع از ۱۰ میکروفاسیس، مربوط به ۴ کمربند رخساره ای پهنه جزر و مدی ، لاگون، محیط ریف و دریای باز تشکیل گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.