تحلیل ترمودینامیکی و اگزرژیکی نیروگاه تولید همزمان و بررسی و تحلیل حساسیت اثرپارامترهای ورودی بر توابع هدف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل ترمودینامیکی و اگزرژیکی نیروگاه تولید همزمان و بررسی و تحلیل حساسیت اثرپارامترهای ورودی بر توابع هدف دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل ترمودینامیکی و اگزرژیکی نیروگاه تولید همزمان و بررسی و تحلیل حساسیت اثرپارامترهای ورودی بر توابع هدف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل ترمودینامیکی و اگزرژیکی نیروگاه تولید همزمان و بررسی و تحلیل حساسیت اثرپارامترهای ورودی بر توابع هدف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل ترمودینامیکی و اگزرژیکی نیروگاه تولید همزمان و بررسی و تحلیل حساسیت اثرپارامترهای ورودی بر توابع هدف :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

تقاضای رو به رشد انرژی در سطح جهانی و از سوی دیگر ناکارآمد بودن سیستم های مرسوم تولید برق برای تامین آن موجب شده تا دست اندرکاران امر به سمت استفاده از تکنولوژی های مطمین و کارآمدتر تولید به منظور کاهش تلفات و کنترل مصرف انرژی پیش بروند. در این میان استفاده از سیستم های پراکنده تولید برق و به خصوص تولید همزمان CHP که نسبت به سیستم های مرسوم مزایایی همچون بازدهی بالاتر از سوخت مصرفی (به دلیل استفاده از ظرفیت انرژی حرارتی مازاد نیروگاه)، کاهش گازهای گلخانه ای و استقلال نسبی از شبکه قدرت را دارند، رشد چشمگیر داشته است. در این پژوهش، تحلیل ترمودینامیکی وبهینه سازی یک سیستم تولید همزمان توان و گرمایشخانگی که بر پایه سیکل رانکین ارگانیک است و با انرژی خورشید کار می کند، انجام شده است. سپس تحلیل حساسیت ترمودینامیک برای میزان تاثیر پذیری عملکرد ترمودینامیکی سیستم از متغیرهای ترمودینامیکی انجام گرفته است و سپس با استفاده از بهینه سازی راندمان اگزرژی بیشینه شده است. با محاسبه تخریب اگزرژی هریک از اجزاء نتیجه حاصل شد بویلر کمکی ۴۵% و کلکتور خورشیدی ۲۸% از اگزرژی ورودی به سیستم را تخریب می کنند و بیشترین منبع تخریب اگزرژی به حساب می آیند. در حالت بهینه با در نظر گرفتن راندمان اگزرژی به عنوان تابع هدف، راندمان اگزرژی ۱۳% نسبت به حالت پایه افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.