تاثیر تقسیط نیتروژن و آبیاری تکمیلی بر عملکرد دانه و پروتیین و میزان پرولین ماش (.Vigna radiata L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تقسیط نیتروژن و آبیاری تکمیلی بر عملکرد دانه و پروتیین و میزان پرولین ماش (.Vigna radiata L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تقسیط نیتروژن و آبیاری تکمیلی بر عملکرد دانه و پروتیین و میزان پرولین ماش (.Vigna radiata L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تقسیط نیتروژن و آبیاری تکمیلی بر عملکرد دانه و پروتیین و میزان پرولین ماش (.Vigna radiata L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تقسیط نیتروژن و آبیاری تکمیلی بر عملکرد دانه و پروتیین و میزان پرولین ماش (.Vigna radiata L) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر تقسیط نیتروژن و ابیاری تکمیلی برعملکرد دانه و پروتیین و میزان پرولین ماش (.Vigna radiata L) به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۹۶-۱۳۹۵ در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه گنبد کاووس انجام شد. عامل اصلی آبیاری تکمیلی در چهار سطح شامل یک بار آبیاری (قبل از گل دهی= (I(1)، دو بار آبیاری (قبل از گل دهی + گل دهی + پرشدن اولین غلاف ها + زرد شدن اولین غلاف ها = (I(3، چهار بار آبیاری (قبل از گل دهی + گل دهی + پرشدن اولین غلاف ها + زرد شدن اولین غلاف ها = (I(4) و عامل فرعی تقسیط نیتروژن در چهارسطح شامل عدم مصرف نیتروژن ((N(0)، مصرف ۲۵ درصد نیتروژن به هنگام کاشت و ۷۵ درصد قبل از گل دهی ((N(1)، مصرف ۵۰ درصد نیتروژن به هنگام کاشت و ۵۰ درصد قبل از گل دهی ((N(2) و مصرف ۷۵ درصد قبل از گل دهی ((N(1)، مصرف ۵۰ درصد نیتروژن به هنگام کاشت و ۵۰ درصد قبل از گل دهی ((N(2) و مصرف ۷۵ درصد نیتروژن به هنگام کاشت و ۲۵ درصد قبل از گل دهی ((N(3) بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر تقسیط نیتروژن بر همه صفات در سطح یک درصد معنی دار بود. بیش ترین عملکرد دانه از تیمار مصرف ۲۵ درصد نیتروژن به هنگام کاشت و ۷۵ درصد قبل از گل دهی با ۱۱۷۵ کیلوگرم در هکتار و بیش ترین درصد پروتیین از تیمار مصرف ۷۵ درصد نیتروژن به هنگام کاشت و ۲۵ درصد قبل از گل دهی با ۲۵/۰۹ درصد و بیشترین میزان پرولین از تیمار مصرف عدم مصرف نیتروژن با ۰/۵۸ به دست آمد. حداقل عملکرد دانه مربوط به تیمار عدم مصرف نیتروژن با ۶۴۷/۳ کیلوگرم در هکتار و حداقل درصد پروتیین و مقدار پرولین به ترتیب مربوط به تیمار ۵۰ درصد نیتروژن به هنگام کاشت و ۵۰ درصد قبل از گل دهی با ۲۳/۵۳ و ۰/۴۰ بود. آبیاری در مرحله قبل از گل دهی + گل دهی + پرشدن اولین غلاف ها + زرد شدن اولین غلاف ها بیشترین عملکرد دانه با ۱۱۶۹ کیلوگرم در هکتار را تولید کرد. بیشترین مقدار پروتیین و پرولین به ترتیب در مرحله قبل از گل دهی با ۲۴/۸۹ درصد و ۰/۵۱ میلی گرم بر گرم تولید شد. حداقل عملکرد دانه از تیمار قبل از گل دهی با ۵۶۸/۶ کیلوگرم در هکتار و حداقل پروتیین و پرولین به ترتیب در مرحله قبل از گلدهی + گل دهی + پرشدن اولین غلاف ها + زرد شدن اولین غلاف ها به ترتیب با ۲۳/۴۶ درصد و ۰/۴۶ میلی گرم بر گرم به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.