بررسی نسبت برگ به ساقه، تعداد ساقه و رنگیزه های فتوسنتزی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نسبت برگ به ساقه، تعداد ساقه و رنگیزه های فتوسنتزی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نسبت برگ به ساقه، تعداد ساقه و رنگیزه های فتوسنتزی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نسبت برگ به ساقه، تعداد ساقه و رنگیزه های فتوسنتزی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نسبت برگ به ساقه، تعداد ساقه و رنگیزه های فتوسنتزی فلفل دلمه ای توسط استراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی نسبت برگ به ساقه، تعداد ساقه و رنگیزه های فتوسنتزی فلفل دلمه ای توسطاستراتژی های تغذیه ای غیر شیمیایی، آزمایشی در سال ۱۳۹۴ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزیدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کاملتصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای اعمال شده شامل میکوریزا در دو سطح عدم مصرف ومصرف میکوریزا، ورمی کمپوست در دو سطح عدم مصرف و مصرف، ازتوباکتر در دو سطح عدممصرف و مصرف و همچنین روش تلقیح در سه سطح تلقیح در شرایط گلخانه، مزرعه و گلخانه ومزرعه بود. نتایج نشان داد که بیشترین نسبت برگ به ساقه مربوط به کاربرد ازتوباکتر در عدم حضورمیکوریزا در شرایط مصرف میکوریزا در گلخانه بود. کاربرد ورمی کمپوست موجب کاهش تعداد ساقهنسبت به شاهد شد. حداکثر کلروفیل a در عدم مصرف ازتوباکتر در گلخانه و مصرف ازتوباکتر درمزرعه به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.