بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

برطبق تعریف استاندارد ماست فرآورده منعقد شده ای است، که از تخمیر اسید شیر پاستوریزه به وسیله باکتری های اختصاصی لاکتیک به ویژه استرپتوکوکوس سالیواریوس زیرگونه ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولکاریکوس به میزان معین و در درجه حرارت و زمان مشخص به دست می آید. از جمله دلایلی که ماست یکی از محبوب ترین فرآورده های لبنی در سراسر دنیا است، بالا بودن ارزش مواد مغذی و وجود این باکتری های مفید در آن است که مورد توجه فراوانی قرار گرفته است. فعالیت آنتی اکسیدان، ترش شدن یا شیرین شدن ماست، زمان و خصوصیات تولید محصول نهایی، تحت تاثیر قرار دادن بافت و ثبات ماست و اصلاح برخی از معایب و مشکلات طعمی و بافت که در ماست ایجاد می گردد تحت تاثیر آغازگرهای ماست است. هدف از تحقیق حاضر، بررسی جنبه های مختلف اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.