بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
برطبق تعریف استاندارد ماست فرآورده منعقد شده ای است، که از تخمیر اسید شیر پاستوریزه به وسیله باکتری های اختصاصی لاکتیک به ویژه استرپتوکوکوس سالیواریوس زیرگونه ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولکاریکوس به میزان معین و در درجه حرارت و زمان مشخص به دست می آید. از جمله دلایلی که ماست یکی از محبوب ترین فرآورده های لبنی در سراسر دنیا است، بالا بودن ارزش مواد مغذی و وجود این باکتری های مفید در آن است که مورد توجه فراوانی قرار گرفته است. فعالیت آنتی اکسیدان، ترش شدن یا شیرین شدن ماست، زمان و خصوصیات تولید محصول نهایی، تحت تاثیر قرار دادن بافت و ثبات ماست و اصلاح برخی از معایب و مشکلات طعمی و بافت که در ماست ایجاد می گردد تحت تاثیر آغازگرهای ماست است. هدف از تحقیق حاضر، بررسی جنبه های مختلف اهمیت آغازگرهای ویژه ماست در تولید این فرآورده می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.