بررسی امکان تولید کیک بدون گلوته با جایگزینی آرد گندم برای بیماران سلیاکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان تولید کیک بدون گلوته با جایگزینی آرد گندم برای بیماران سلیاکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان تولید کیک بدون گلوته با جایگزینی آرد گندم برای بیماران سلیاکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تولید کیک بدون گلوته با جایگزینی آرد گندم برای بیماران سلیاکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان تولید کیک بدون گلوته با جایگزینی آرد گندم برای بیماران سلیاکی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گلوتن ترکیب اصلی تعیین کیفیت کیک می باشد و حفظ حالت اسنجی کیک بر عهده شبکه گلوتنی است. حضور این پروتیین، سبب پیامدهایی برای بعضی افراد از جمله بیماران سلیاکی می شود. بیماری سلیاک یک ناهنجاری ژنتیکی مادام العمر روده ای است که به سبب خوردن گلوتن در افراد حساس ایجاد می شود. تنها راه معالجه آن رژیم غذایی بدون گلوتن در تمام عمر بیمار است. عمده ترین مشکل تکنولوژیکی حذف آن و جایگزین کردن آن با سایر ترکیبات می باشد. میزان تقاضا برای مصرف محصولات بدون گلوتن به موازات افزایش بیماران مبتلا به سلیاک با دیگر حساسیت های مصرف گلوتن افزایش می یابد. با توجه به نیاز بیماران سلیاکی در کشور به محصولات بدون گلوتن و فقدان تولید تجاری پیوسته آن مشکلاتی را ایجاد کرده است. بنابراین در پژوهش حاضر به بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با جایگزینی آرد گندم برای بیماران سلیاکی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.