بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان، متیل سلولز و نشاسته اکسیدشده بر روی خواص شیمیایی ناگت مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان، متیل سلولز و نشاسته اکسیدشده بر روی خواص شیمیایی ناگت مرغ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان، متیل سلولز و نشاسته اکسیدشده بر روی خواص شیمیایی ناگت مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان، متیل سلولز و نشاسته اکسیدشده بر روی خواص شیمیایی ناگت مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان، متیل سلولز و نشاسته اکسیدشده بر روی خواص شیمیایی ناگت مرغ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هیدروکلوییدها پلیمرهای هیدروفیلی می باشند که توانایی انتشار در اب، تشکیل ژل و با ابعاد محلول های ویسکوز را دارند. کاربرد هیدروکلوییدها در مرحله آردزنی و لعاب زنی فراورده های نیمه آماده منجمد خصوصا ناگت ها موجب حفظ رطوبت محصول، افزایش میزان پوشش دهی و بهبود خواص چسبندگی به سوپسترا می گردد. هدف از این پژوهش بررسی اثر هیدروکلوییدهای مختلف در فرمولاسیون آردزنی بر روی خواص شیمیایی ناگت مرغ می باشد. در این تحقیق از متیل سلولز، زانتان و نشاسته اکسید شده به عنوان آردزنی و کنسانتره پروتیین شیر، نشاسته اصلاح شده اکتینیل سوکسینات و سفیده تخم مرغ هریک به میزان ۰/۵% در فرمولاسیون لعاب استفاده گردید. نتایج این آزمون ها نشان داد که از نظر میزان رطوبت، چربی و میزان روشنایی نمونه آردزنی زانتان و لعاب اکتنیل سوکسینات (XOS) با محتوی رطوبتی بیشتر، جذب روغن کمتر، رنگ روشن تر (فاکتور L* بیشتر) به عنوان نمونه برگزیده در این پژوهش معرفی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.