ارزیابی اثر درجه حرارت گرمخانه گذاری و هیدروکلوییدهای مختلف با تاکید بر نشاسته ذرت در بهبود کیفیت ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر درجه حرارت گرمخانه گذاری و هیدروکلوییدهای مختلف با تاکید بر نشاسته ذرت در بهبود کیفیت ماست دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر درجه حرارت گرمخانه گذاری و هیدروکلوییدهای مختلف با تاکید بر نشاسته ذرت در بهبود کیفیت ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر درجه حرارت گرمخانه گذاری و هیدروکلوییدهای مختلف با تاکید بر نشاسته ذرت در بهبود کیفیت ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر درجه حرارت گرمخانه گذاری و هیدروکلوییدهای مختلف با تاکید بر نشاسته ذرت در بهبود کیفیت ماست :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ماست یکی از محبوب ترین فرآورده های لبنی در سراسر جهان است. تولید این فرآورده شامل چند مرحله است که فاز اسیدی شدن یکی از مهمترین مراحل بوده و در نتیجه تاثیر قابل توجهی بر کیفیت محصول نهایی دارد. به طور کلی تخمیر شیر با هدایت باکتری های اسید لاکتیک شامل استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس انجام می شود، اما گونه های لاکتیکی دیگر نیز می توانند حضور داشته باشند. فاکتورهای نظیر ترکیب شیر، تیمار حرارتی مورد استفاده و درجه حرارت گرمخانه گذاری می تواند بر روند اسیدسازی و ویژگی های ماست تولیدی موثر باشد. علیرغم اهمیت بالای مرحله اسیدی شدن در تولید ماست، تحقیقات بسیار کمی در این مورد انجام شده است. در مقابل، در سال های اخیر تحقیقات زیادی در کشورهای درحال توسعه بر روی بهبود کیفیت پروتیینی مواد غذایی در مخلوط با حبوبات و غلات با هدف تعادل تغذیه ای فرآورده نهایی انجام گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.