ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتون دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتون :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بیماری دیابت شایع ترین بیماری ناشی از اختلالات متابولیسم می باشد و افراد مبتلا به دیابت، قادر به مصرف گلوکز یا دیساکارید حاوی گلوکز نیستند. هدف اصلی در این تحقیق بهینه سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر برای مصرف افراد دیابتی وبیماران قلبی- عروقی بود. به این منظور از ایزومالت به میزان ۳۶ % وزن آرد به عنوان جایگزین ساکارز استفاده شد. در فرمولاسیونمحصول از عصاره چای سبز به واسطه بالابودن خاصیت آنتیاکسیدانی و از پودر شیرینبیان در سه سطح (۳ و ۲ درصد) به منظور ایجاد طعم مطلوب استفاده گردید. بر اساس نتایج بدست آمده از آزمون های شیمیایی (رطوبت، پروتیین، چربی، خاکستر وکربوهیدرات) و آنالیز ویژگی های ارگانولپتیکی بهینه سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر صورت گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده،افزودن شیرینبیان در سطح ۳%، ته مزه تلخی را ایجاد کرد، در حالیکه در سطح ۲% اثری بر روی طعم مطلوب و پذیرشکلی نداشت(P<0/05). مجموع نتایج آنالیز نشان داد استفاده از عصاره چای سبز به میزان ۳% و روغن زیتون ۵% اثر قابل توجهی بر طعم، بافتو میزان رطوبت محصول نهایی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.