کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

شیر و محصولات لبنی، منابع غذایی غنی از کلسیم، فسفر و پروتیین هستند. با این حال مصرف کنندگان استفاده از محصولات کمکالری و کم چرب را در رژیم غذایی خود ترجیح می دهند. علاوه بر جنبه تغذیه ای، چربی اثر مهمی بر عطر و طعم، بافت، ماندگاریو میزان پذیرش محصول میگذارد. تحقیقات گستردهای استفاده از جایگزینهای چربی را در محصولات مختلف لبنی کم کالری ورژیمی از نظر ریولوژیکی و ارزیابی حسی مورد بررسی قرار داده اند. این مقاله نتایج تحقیقات انجام شده بر محصولات کم چرب و کمکالری لبنی و چالش های پیشرو در این فراورده ها را مورد بررسی قرار داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.