فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
در این مطالعه عصاره فنولیک کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره از منشاء ادویه جات مختلف از طریق حذف رادیکال های ۲،۲-آزینوبیوس- (۳- اتیل بنزوتیازیلون -۶- سولفونیک اسید) (ABTS)؛۲-۲، دی فنیل -۱- پیکریل هیدرازیل، (DPPH) و قدرتکاهندگی فریک (FRAP) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد عصاره فنولیک فعالیت آنتی اکسیدانی بالا در مهار رادیکال های آزادداشته و همچنین به نحو موثری داری قدرت کاهندگی فریک بوده است. توانایی عصاره در غلظت های ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ پی پی ام جهتجلوگیری از اکسیداسیون میگو مورد بررسی قرار گرفت و توانست تشکیل ترکیبات واکنشی اسید تیوباربیتوریک (TBARS) را درمقایسه با گروه کنترل در زمان نگهداری در درجه حرارت ۴ درجه سانتی گراد کاهش دهد. نتایج نشان داد که عصاره فنولیک دارایفعالیت آنتی اکسیدانی بالایی بوده و می تواند به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در کنترل اکسیداسیون چربی در میگو در زماننگهداری مورد استفاده قرار گیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.