فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این مطالعه عصاره فنولیک کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره از منشاء ادویه جات مختلف از طریق حذف رادیکال های ۲،۲-آزینوبیوس- (۳- اتیل بنزوتیازیلون -۶- سولفونیک اسید) (ABTS)؛۲-۲، دی فنیل -۱- پیکریل هیدرازیل، (DPPH) و قدرتکاهندگی فریک (FRAP) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد عصاره فنولیک فعالیت آنتی اکسیدانی بالا در مهار رادیکال های آزادداشته و همچنین به نحو موثری داری قدرت کاهندگی فریک بوده است. توانایی عصاره در غلظت های ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ پی پی ام جهتجلوگیری از اکسیداسیون میگو مورد بررسی قرار گرفت و توانست تشکیل ترکیبات واکنشی اسید تیوباربیتوریک (TBARS) را درمقایسه با گروه کنترل در زمان نگهداری در درجه حرارت ۴ درجه سانتی گراد کاهش دهد. نتایج نشان داد که عصاره فنولیک دارایفعالیت آنتی اکسیدانی بالایی بوده و می تواند به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در کنترل اکسیداسیون چربی در میگو در زماننگهداری مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.