سبب شناسی بیماری بوته میری توت فرنگی در گلخانه های منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سبب شناسی بیماری بوته میری توت فرنگی در گلخانه های منطقه جیرفت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سبب شناسی بیماری بوته میری توت فرنگی در گلخانه های منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سبب شناسی بیماری بوته میری توت فرنگی در گلخانه های منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سبب شناسی بیماری بوته میری توت فرنگی در گلخانه های منطقه جیرفت :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

منطقه جیرفت به لحاظ دارا بودن شرایط خاص اقلیمی یکی از مناطق توانمند در تولید و توسعه گیاهان گلخانه ای است. ازجملهمحصولاتی که در کشت متنوع محصولات گلخانه ای این منطقه قرار می گیرد، توت فرنگی است که ازنظر اقتصادی توانایی رقابتبا سایر محصولات را دارد لذا شناخت عوامل محدودکننده در امر بهبود تولید این محصول، از اهمیت خاصی برخوردار است. یکیاز عوامل تهدیدکننده کشت این محصول بیماری بوتهمیری است. به منظور شناسایی دقیق عامل یا عوامل ایجادکننده این بیماریدر منطقه، گلخانه های متعددی مورد بازدید قرار گرفت و نمونه های مشکوک همراه با خاک اطراف ریشه جمع آوری و درونکیسه های پلاستیکی مجزا به آزمایشگاه انتقال داده و بعد از شستشو با آب معمولی قطعات ۵-۳ میلیمتری از مرز بافت سالمو بیمار جدا و با محلول هیپوکلریت سدیم ۳% ضدعفونی شد و بعد از آبگیری روی محیط های PDA و CMA کشت و دردمای ۲۵±۲C در انکوباتور نگهداری شدند. طبق روش های متداول بیماری شناسی گیاهی اقدام به جداسازی و خالص سازی عوامل شد. جهت تعیین درصد نسبی بیماری به صورت قطری در گلخانه حرکت کرده و با شمارش تعداد کل بوته و بوته بیماردرصد نسبی بیماری تعیین گردید. جدایه های به دست آمده متعلق به قارچ های Verticillium albo- atrum, Fusarium oxysporum, Rhizoctonia solani oxysporum تشخیص داده شدند. درصد جداسازی قارچ فوزاریوم ۸/۶ درصد، قارچ ریزوکتونیا ۱۶/۴ درصد و ورتیسیلیوم ۳ درصد تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.