تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر کیفیت پس از برداشت پسته های (Pistacia vera L.) تازه رقم بادامی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر کیفیت پس از برداشت پسته های (Pistacia vera L.) تازه رقم بادامی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر کیفیت پس از برداشت پسته های (Pistacia vera L.) تازه رقم بادامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر کیفیت پس از برداشت پسته های (Pistacia vera L.) تازه رقم بادامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر کیفیت پس از برداشت پسته های (Pistacia vera L.) تازه رقم بادامی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در پژوهش حاضر اثر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های حسی و کیفی پسته تازه رقم بادامی به صورتآزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش فاکتور اول شاملدو نوع اتمسفر (خلاء و ترکیب اتمسفر معمولی) و فاکتور دوم شامل دمای نگهداری (۴C, 25C) بود. پس از ۳۵روز نگهداری در انبار سرد (۴C) و دمای اتاق (۲۵C) نتایج پارامترهای اندازه گیری شده نشان داد که ترکیباتاتمسفری اثرات معنی داری بر درصد کاهش وزن، رنگ پوست استخوانی، سفتی پوست خارجی و خصوصیاتارگانولپتیک (عطر و بو) پسته ی تازه داشته اند، همچنین اثر دمای نگهداری بر صفات درصد کاهش وزن و خصوصیاتارگانولپتیک (میزان تغییر رنگ پوست گوشتی، لکه های قهوه ای روی پوست خارجی، عطر و طعم) در طول دورهنگهداری در انبار، در سطح احتمال ۱ و ۵ درصد معنی دار بود. اثر متقابل ترکیب اتمسفری و دمای نگهداری بر درصدکاهش وزن، رنگ پوست خارجی و استخوانی و خصوصیات ارگانولپتیک (میزان تغییر رنگ پوست خارجی، لکه هایقهوه ای روی پوست خارجی) در سطح احتمال یک درصد معنی دار بوده است. به نظر می رسد استفاده از ترکیب گازیمناسب در بسته بندی و همچنین دمای مناسب انبار منجر به حفظ بهتر کیفیت و در نتیجه افزایش ماندگاری پسته یتازه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.