تاثیر دماهای بالا و زمانهای متفاوت بر زنده مانی اکوتیپ های مختلف غده اویار سلام ارغوانی (.Cyperus rotundus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر دماهای بالا و زمانهای متفاوت بر زنده مانی اکوتیپ های مختلف غده اویار سلام ارغوانی (.Cyperus rotundus L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر دماهای بالا و زمانهای متفاوت بر زنده مانی اکوتیپ های مختلف غده اویار سلام ارغوانی (.Cyperus rotundus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دماهای بالا و زمانهای متفاوت بر زنده مانی اکوتیپ های مختلف غده اویار سلام ارغوانی (.Cyperus rotundus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر دماهای بالا و زمانهای متفاوت بر زنده مانی اکوتیپ های مختلف غده اویار سلام ارغوانی (.Cyperus rotundus L) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

اویارسلام ارغوانی در میان علف های هرز به عنوان یک علف هرز پرزحمت و رنج آور در سبزیجات جنوب کرمان و درمزارع بیرجند می باشد و فهمیدن بیشتر از شرایط محیطی که باعث تنظیم جوانه زنی غده می شود، ممکن است نقش بسیارزیادی به بهبود مدیریت اویارسلام ارغوانی شود. به منظور ارزیابی اثرات دما و زمانهای متفاوت بر اکوتیپ های مختلف غدهاویارسلام ارغوانی آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه تحقیقاتیدانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در تابستان سال ۱۳۹۱ انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل غده های جمع آوری شده ازمناطق جیرفت، کهنوج و بیرجند، در معرض دماهای ۴۰ تا ۶۵ درجه سانتیگراد به فواصل ۵ درجه سانتیگراد و با زمان های۳۲، ۱۶، ۸، ۴، ۲، ۱، ۰ و ۶۴ ساعت قرار داده شدند، و پس از قرارگیری در معرض دماهای بالا، غده ها برای مدت ۵۰ روز در گلخانه کشت شدند. نتایج این آزمایش نشان داد اکوتیپ بیرجند در دمای ۵۰ درجه سانتیگراد در زمانهای بالاتر مقاومتبیشتری نسبت به اکوتیپ جیرفت و کهنوج دارا بود. اکوتیپ های مناطق کهنوج و جیرفت از مقاومت نسبی بالاتری نسبتبه توده بیرجند در دمای ۵۵ درجه بودند. با طول مدت زمان کافی در معرض قرار گرفتن هر سه توده اویارسلام ارغوانیغده ها در دماهای بالا (۶۰ و ۶۵ درجه سانتیگراد) و زمان های بالا از بین رفتند. کاربرد اطلاعات این تحقیق می تواند نقش مهمی در کنترل اویارسلام ارغوانی در مزارع سبزیجات داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.