باکتری های اندوفیت مرکبات و خاصیت ضدقارچی آنها علیه قارچ Botritys cinerea


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 باکتری های اندوفیت مرکبات و خاصیت ضدقارچی آنها علیه قارچ Botritys cinerea دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد باکتری های اندوفیت مرکبات و خاصیت ضدقارچی آنها علیه قارچ Botritys cinerea  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی باکتری های اندوفیت مرکبات و خاصیت ضدقارچی آنها علیه قارچ Botritys cinerea،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن باکتری های اندوفیت مرکبات و خاصیت ضدقارچی آنها علیه قارچ Botritys cinerea :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

باکتری های اندوفیت توانایی تولید دامنه وسیعی از مواد فعال زیستی با خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی را دارند و به نظرمی رسد که گزینه مناسبی درکنترل زیستی قارچ های بیماری زا باشند. به منظور جداسازی باکتری های اندوفیت، نمونه برداری ازریشه، ساقه و برگ مرکبات انجام شد و پس از ضدعفونی سطحی، نمونه ها در محیط کشت NAS کشت داده شدند. در اینپژوهش، ۱۷۰ جدایه باکتری جداسازی و خالص سازی شد که ۴۵ جدایه گرم مثبت و مابقی گرم منفی بودند. همچنین خاصیتضد قارچی این باکتری ها علیه قارچ Botritys cinerea در شرایط درون پتری، با انجام آزمون هاله بازدارنده مورد بررسی قرارگرفت که از این تعداد، ۴۰ جدایه خاصیت ضدقارچی از خود نشان دادند و باعث مهار رشد قارچ مورد نظر شدند. نتایج حاصل ازتجزیه و تحلیل آماری نشان دادکه تفاوت معنی داری (P0.01) بین جدایه های باکتری و شاهد وجود دارد و با مقایسه میانگین ها،جدایه ها در ۱۲ گروه آماری از نظر مهار رشد قارچ قرارگرفتند. جدایه های A117 و A123 بهترین تاثیر را در جلوگیری از رشدقارچ بوتریتیس در شرایط آزمایشگاهی داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.