اثر سطوح مختلف پودر تره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف پودر تره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف پودر تره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف پودر تره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف پودر تره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر تره برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملاتصادفی روی ۱۶۰ قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه راس ۳۰۸ با ۴ تیمار و ۴ تکرار و ۱۰ قطعه پرنده در هر تکرارانجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه بدون هیچ ماده افزودنی، جیره پایه + ۰/۵ درصد پودر تره، جیره پایه + ۰/۷۵ درصد پودر تره و جیره پایه + یک درصد پودر تره بودند. در سن ۴۲ روزگی از هر تکرار یک قطعه پرنده بر اساسمیانگین وزن هر پن انتخاب، توزین و کشتار شدند. وزن لاشه، سینه، ران، اندام های داخلی و قسمت های مختلف رودهاندازه گیری شد. نتایج این مطالعه نشان داد که وزن نسبی لاشه و سینه با پودر تره افزایش یافت (P<0/05)، اما وزننسبی ران تحت تاثیر قرار نگرفت. تیمارها تاثیری بر وزن نسبی اندام های داخلی شامل کبد، پانکراس، طحال، بورس،قلب و چربی محوطه بطنی نداشتند. وزن نسبی دیودنوم، ایلیوم و سکوم تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفتند، اما وزن نسبیژژونوم با سطوح ۰/۷۵ و ۱ درصد پودر تره افزایش یافت (P<0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.