اثر آبیاری تاخیری و سیدروفور باکتریایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea (mays var. Saccharata


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آبیاری تاخیری و سیدروفور باکتریایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea (mays var. Saccharata دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آبیاری تاخیری و سیدروفور باکتریایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea (mays var. Saccharata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آبیاری تاخیری و سیدروفور باکتریایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea (mays var. Saccharata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آبیاری تاخیری و سیدروفور باکتریایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea (mays var. Saccharata :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی اثر تنش خشکی و سیدروفور باکتریایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین در کشت تابستانهآزمایشی به صورت طرح اسپلیت پلات در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۴ در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه ولیعصر اجرا شد. عامل اصلی دور آبیاری در سه سطح ۸۰، ۱۲۰ و ۱۶۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیرکلاس آ، و عامل فرعی شامل دو سطح محلول پاشی و عدم محلول پاشی سیدروفور باکتریایی با غلظت ۴ در هزار در نظر گرفته شد. نمونهبرداری در دو مرحله شیری و خمیری انجام شد. نتایج نشان داد تنش خشکی اثر کاهشی بر اغلب صفاتمورد اندازه گیری داشت و اثر بخشی سیدروفور را تحت تاثیر خود قرار داد. بیشترین عملکرد بلال (تر و خشک) در مرحلهشیری و همچنین عملکرد خشک بلال در مرحله خمیری از دور آبیاری شاهد و مصرف سیدروفور بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.