بررسی ابعاد و موقعیت بازشو بر ضریب شکل پذیری پانل های ساندویچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ابعاد و موقعیت بازشو بر ضریب شکل پذیری پانل های ساندویچی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ابعاد و موقعیت بازشو بر ضریب شکل پذیری پانل های ساندویچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ابعاد و موقعیت بازشو بر ضریب شکل پذیری پانل های ساندویچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ابعاد و موقعیت بازشو بر ضریب شکل پذیری پانل های ساندویچی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

پانل های ساندویچی اصطلاحا به آن دسته از ساختارهایی اطلاق می شود که از یک هسته مرکزی ضعیف و لایه های خارجی قوی تشکیل شده باشد. یک پانل ساندویچی در حقیقت از دو بخش اصلی تشکیل شده است: نخست هسته میانی که ضعیف و معمولا حجیم است. دیگری پوسته های واقع در دو طرف هسته که قوی و معمولا نازک هستند. در این مقاله میزان جذبانرژی و ضریب شکلپذیری پانلهای ساندویچی موردمطالعه قرار خواهد گرفت و تاثیر پارامترهای مختلف در رفتار آن از قبیل تغییر در ابعاد شبکه، فاصله بین دو لایه و در نهایت وجود بازشو و تغییر موقیعت، ابعاد و جهت بازشو بر شکلپذیری جذبانرژی پانل مورد مطالعه قرارخواهد گرفت. نتایج مطالعات نشان داد که ضخامت لایه عایق تاثیر چندانی بر رفتار پانلهای ساندویچی نداشته در حالیکه افزایش ضخامت لایه بیرونی منجر به کاهش ضریب شکلپذیری پانل میگردد. همچنین بازشوی افقی نسبت به بازشوی قایم ضریب شکلپذیری بیشتری را نتیجه داد. با تغییر در ابعاد شبکه و کاهش مقدار آن منجر به افزایش جذب انرژی و ضریب شکلپذیری پانل گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.