مقاله نگرشی نو بر تکوین و تکامل نئوتتیس و ارتباط آن با ماگماتیسم ترشیری ارومیه- دختر و البرز غربی – آذربایجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی نو بر تکوین و تکامل نئوتتیس و ارتباط آن با ماگماتیسم ترشیری ارومیه- دختر و البرز غربی – آذربایجان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی نو بر تکوین و تکامل نئوتتیس و ارتباط آن با ماگماتیسم ترشیری ارومیه- دختر و البرز غربی – آذربایجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی نو بر تکوین و تکامل نئوتتیس و ارتباط آن با ماگماتیسم ترشیری ارومیه- دختر و البرز غربی – آذربایجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی نو بر تکوین و تکامل نئوتتیس و ارتباط آن با ماگماتیسم ترشیری ارومیه- دختر و البرز غربی – آذربایجان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

شواهد زمین شناسی نشان می دهد که باز شدن نئوتتیس بایستی قدیمی تر از پرمین باشد. بعد از تکوین نئوتتیس در راستای NW-SE گسترش در بخشهای مختلف آن یکسان صورتنگرفته است. بطوریکه در بخشهای جنوب شرفی نرخ گسترش زیاد در بخشهای شمالغربی نرخ گسترش کم بوده است و این ویژگی با مطالعه افیولیتهای تیپ ها زربوژیتی عمان و لرزولیتی بخش شمالغرب کشور مشخص شده است. این سبک گسترش باعث تولید فرورانش با سرعت بالا در بخش جنوبشرقی و فرورانش با سرعت کم در بخش شمالغربی این اقیانوس شده است. در این سیستم دو فرورانش متوالی و رو به شمالشرق در نظر گرفته شده است:اولی فرو رانش پوسته اقیانوسی به زیر پوسته اقیانوسی به زیر پوسته قاره ای و تولید ماگماتیسم تیپ حاشیه فعال قاره (ماگماتیسم مروزوئیک حاشیه غربی ایران مرکزی).
با توجه به فعال بودن دو زون فرو رانش، می توان دو زوج نوار دگرگونی از این دو سیستم فرورانش را تصور نمود که بعد از خاتمه فرو رانش در کرتاسه و در طول سنوزوئیک، در اثر فرایندهای کوهزائی تصادفی در مجاورتهم قرار گرفته اند (موید، ۱۳۸۰).
دراین صورت نمیتوان ماگماتیسم ترشیری زونهای ارومیه – دختر و البرز غربی – آذربایجان را به این فرو رانش نسبت داد (موید ۱۳۸۰).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.