مقاله کاربرد تکنیک تحلیل پوششی داده ها جهت ارتقاء بهره وری نیروی انسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنیک تحلیل پوششی داده ها جهت ارتقاء بهره وری نیروی انسانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنیک تحلیل پوششی داده ها جهت ارتقاء بهره وری نیروی انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنیک تحلیل پوششی داده ها جهت ارتقاء بهره وری نیروی انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنیک تحلیل پوششی داده ها جهت ارتقاء بهره وری نیروی انسانی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

بهره وری عبارتست از : کار درست انجام دادن + کار را درست انجام دادن
کار درست انجام دادن در گرو نیروی انسانی است، زیرا در آن انسان است که با فکر و هوشمندی خود، فعالیت هایش را با ارزشها و واقعیات منطبق ساخته تا بهترین نتیجه را در جهت اهداف مادی و معنوی حاصل کند . انجام دادن درست کارها نیز در گرو نیروی انسانی، زیرا این انسان است که در چارچوب برنامه های تعیین شده می بایست از کارهای لغو و بیهوده بپرهیزد و منابع را درست و بجا مصرف کند . بنابراین آنچه بهره وری را در واقع ارتقاء می دهد ماشین، روش و ابزار نیست، بلکه انسان است .
نگاهی با تأمل به چند آمار زیر نقش بهره وری نیروی انسانی را مشخص می نماید .
%۶۰ منابع انرژی در دنیا در خلیج فارس و در اختیار %۲ جمعیت دنیاست، ولی این %۲ با این همه منابع خدادادی جزو کشورهای توسعه یافته قرار ندارند .
چین + هند + ۱۸ کشور دیگر با سه میلیارد جمعیت ۱۴۵۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی دارند و ژاپن به تنهایی با ۱۲۵ میلیون نفر جمعیت ۲۶۶۲ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی دارد .
از ۱۸۰ کشور جهان سه کشور آمریکا، ژاپن و آلمان با جمعیتی در حدود %۱۴ جمعیت جهان، %۵۱ تولید جهان را در اختیار دارند و ۱۷۷ کشور دیگر با جمعیتی بالغ بر %۸۶ جمعیت جهان فقط %۴۹ تولید جهان را دارا می باشند .
با توجه به موارد فوق ملاحظه می گردد که دیگر به نیروی انسانی نمی توان به عنوان یکی از عوامل تولید نگاه کرد بلکه، نیروی انسانی به عنوان تضمین کننده سایر عوامل تولید می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.