کاربرد تیمارهای پس از برداشت فیزیکی و شیمیایی برای افزایش انبارمانی میوه انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد تیمارهای پس از برداشت فیزیکی و شیمیایی برای افزایش انبارمانی میوه انار دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد تیمارهای پس از برداشت فیزیکی و شیمیایی برای افزایش انبارمانی میوه انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد تیمارهای پس از برداشت فیزیکی و شیمیایی برای افزایش انبارمانی میوه انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد تیمارهای پس از برداشت فیزیکی و شیمیایی برای افزایش انبارمانی میوه انار :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

امروزه بهبود کیفیت، انبارمانی و عمر قفسه ای محصولات باغبانی جهت پاسخگویی به تقاضای مصرف جمعیت در حال رشد، ضروری می باشد. میوه انار به عنوان یکی از میوه های مهم صادراتی، مستعد مشکلات مختلف پس ازبرداشتی از جمله از کاهش وزن زیاد، پوسیدگی و مستعد نابسامانی فیزیولوژیکی مانند آسیب سرمایی و اسکالد پوست می باشد. بمنظور بهبود ماندگاری و عمر قفسه ای میوه انار تا کنون تیمارهای فیزیکی ( التیام دهی، تیمار گرمایی، پوششدهی، واکس زدن، تابش) و شیمیایی ( قارچ کش ها، پلی آمین ها، اسیدهای آلی و ۱- متیل سیکلوپروپن) استفاده شده است. که این تیمارهای اثرات مختلفی بر صفات خارجی و درونی میوه دارند. بنابراین این مطالعه به منظور ارزیابی انواع مختلف تیمارهای استفاده شده و مکانیزم آنها برای افزایش انبار مانی انار انجام گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.