شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاهی Salvia spinosa
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاهی Salvia spinosa دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاهی Salvia spinosa کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاهی Salvia spinosa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی مواد تشکیل دهنده اسانس گیاهی Salvia spinosa :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
مریم گلی جنس بزرگی از خانواده ی نعناییان (Lamiaceae) است که در سراسر جهان تقریبا ۹۰۰ گونه دارد و حدود ۵۸ گونه ی آن در ایران می روید که ۱۷ گونه ی آن انحصاری ایران است. در این تحقیق، جهت تعیین کمیت و نوع ترکیبات موجود در اسانس گونه ی Salvia spinosa، بذور این گونه از روستای الله لو به احمدآباد واقع در منطقه تبریز به میانه جمع آوری و در محیط گلدان کشت گردید. پس از نمونه برداری و خشک کردن برگ های گیاه، اسانس گیری به روش تقطیر با آب با استفاده از کلونجر انجام شد و اجزای اسانس با استفاده از دستگاه GC/MS آنالیز و شناسایی شدند. در اسانس این گونه ۲۵ ترکیب شناسایی شد که عمده ترین ترکیبات شامل -caryophyllene(17/29%)؛ Germacrene-D(10/82%)؛ Benzoic acid (9/51%) و -copaene (7/95%) بودند. یافته های این مطالعه نشان می دهد سسکویی تر پن ها بیشترین درصد اسانس این گونه را تشکیل می دهند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.