تحلیل پیامدهای زیست محیطی کالبدی اجرای طرح هادی روستایی در روستاها (مطالعه موردی : روستای لاسجرد دهستان لاسگرد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل پیامدهای زیست محیطی کالبدی اجرای طرح هادی روستایی در روستاها (مطالعه موردی : روستای لاسجرد دهستان لاسگرد) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل پیامدهای زیست محیطی کالبدی اجرای طرح هادی روستایی در روستاها (مطالعه موردی : روستای لاسجرد دهستان لاسگرد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل پیامدهای زیست محیطی کالبدی اجرای طرح هادی روستایی در روستاها (مطالعه موردی : روستای لاسجرد دهستان لاسگرد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل پیامدهای زیست محیطی کالبدی اجرای طرح هادی روستایی در روستاها (مطالعه موردی : روستای لاسجرد دهستان لاسگرد) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

طرح هادی روستایی از جمله پروژه هایی می باشد که در راستای فراهم سازی زمینه توسعه عمران سکونتگاه روستایی، تهیه و اجرا می شوند، از این رو ضروری است تا بتواند اجرای این طرح ها، ارزیابی شود و بدین منظور پژوهش حاضر به منظور تحلیل پیامدهای اجرای طرح هادی روستایی بر کالبد روستای لسجرد در شهرستان سرخه صورت گرفته است. پژوهش حاضر از نوع کاربردی و روش آن توصیفی تحلیلی و پیمایشی است و جهت جمع آوری داده های مورد نیاز از روش های میدانی و اسنادی بهره گرفته شده است. ۲۰ پرسشنامه از اعضای شورای اسلامی، دهیار و اهالی روستا و کارمندان بنیاد مسکن شهرستان جمع آوری شده است. برای پردازش داده ها از روش های آمار توصیفی و نرم افزار spss استفاده شده است. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که بعد از اجرای طرح هادی، معابر روستا بهبود یافته و بازگشایی و نوسازی شده اند، مساکن روستای بازسازی و نوسازی شده اند اما درزمینه کاربری اراضی موفق نبوده است و همچنین نشان می دهد که کمترین رایت مندی به رضایت از ایجاد فضای سبز با انحراف معیار ۶/۸۷ است و بیشترین رضایت در شاخص کالبدی و زیست محیطی مربوط به رضایت از مکان یابی و بهسازی محدوده مسجد می باشد که دارای انحراف معیار ۲۰/۲۷ می باشد. در این پژوهش برای آزمون فرض تحقیق از آزمون T-test استفاده شد که فرضیه تحقیق تایید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.