بررسی وضعیت ارگانیسم های غذایی در استخر پرورش بچه فیل ماهی (Huso huso linnaeus 1758) جهت توسعه آبزی پروری پایدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت ارگانیسم های غذایی در استخر پرورش بچه فیل ماهی (Huso huso linnaeus 1758) جهت توسعه آبزی پروری پایدار دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت ارگانیسم های غذایی در استخر پرورش بچه فیل ماهی (Huso huso linnaeus 1758) جهت توسعه آبزی پروری پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت ارگانیسم های غذایی در استخر پرورش بچه فیل ماهی (Huso huso linnaeus 1758) جهت توسعه آبزی پروری پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت ارگانیسم های غذایی در استخر پرورش بچه فیل ماهی (Huso huso linnaeus 1758) جهت توسعه آبزی پروری پایدار :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف این مطالعه بررسی ارگانیسم های غذایی موجود در استخرهای پرورش بچه فیل ماهی می باشد. نمونه برداری از فروردین تا خرداد ماه سال ۱۳۹۵ به مدت ۳ ماه در ۶ نوبت و از ۲ استخر خاکی ۴ هکتاری و در هر استخر سه ایستگاه انجام گردید . برای صی د و نمونه برداری از بچه ماهیان با ترال دستی و از زیوپلانکتونها با ساچوک استفاده گردید. به منظور بررسی زیوپلانکتونها و بنتوزهای خورده شده از محتویات معده ۳۱۵ قطعه بچه فیل ماهی نمونه برداری صورت گرفت. فراوانی ارگانیسم های موجود در استخرهای پرورش و محتویات معده بچه فیل ماهیان دارای اختلاف معنی داری است (P<0/05). به طوری که بیشترین فراوانی ارگانیسم ها غذایی در استخرها مربوط به کوپه پودا و ناپلی آنها با ۵۶/۶ درصد بود و بالاترین میزان آنها در محتویات معده بچه فیل ماهیان مربوط به دافنی با ۸۱/۵ درصد و شیرونومیده با ۳۹/۵ درصد مشاهده گردید. بیشترین بیومس زیوپلانکتون در استخرها مربوط به کوپه پودا و کمترین بیومس آن مربوط به استراکودا بود. شاخص انتخاب غذا برای شیرونومیده، کلادوسرا و استراکودا مثبت بوده، در نتیجه بچه ماهیان تمایل زیادی برای تغذیه از آنها نشان دادند. شاخص E برای کوپه پودا منفی بوده بنابر این بچه ماهیان تمایل ضعیفی به تغذیه از کوپه پودا نشان داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.