بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه کاهو به ترکیبات دگر آسیب کافیین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه کاهو به ترکیبات دگر آسیب کافیین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه کاهو به ترکیبات دگر آسیب کافیین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه کاهو به ترکیبات دگر آسیب کافیین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک گیاه کاهو به ترکیبات دگر آسیب کافیین :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کافیین یکی از مهمترین انواع آلکالوییدهای پورینی به شمار می آید. کافیین یک آلکالویید از خانواده متیل گزانتین هاست که به صورت سفید رنگ و یا تلخ می باشد. این ماده از ترکیب کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است . که فرمول شیمیایی C8H10N4O2 می باشد. و می تواند با خاصیت دگر آسیبی خود جوانه زنی و رشد گیاهان را تحت تاثیر قرار دهد آللوپاتی فرایندی است که طی آن متابولیت ثانویه ی یک گیاه بر رشد و تکامل سایر جانداران اثر می گذارد. بررسی روابط آللوپاتیتک میان گیاهان روشی مناسب برای کنترل علف های هرز در مزارع می باشد. در این پژوهش در قالب یک طرح آزمایشی اثر غلظت های مختلف بر شاخص های فیزیولوژیک و فعالیت آمیلازی دانه رست ها در اتاقتک رشد با شرایط استاندارد بررسی گردید. اثر آللوپاتی کافیین سنتتیک بر روی بذرهای گیاه کاهو مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای مورد بررسی شامل جوانه زنی بذر وهمچنین رشد ریشه چه وساقه چه گیاهچه کاهو می باشد ابتدا ۱۰ میلی گرم از کافیین را در ۰/۵ سیسی آب مقطر حل کرده و محلول را به حجم ۱۰ میلی لیتر رساندیم ( محلو استوک ۱میلی گرم بر میلی لیتر بدین ترتیب تهیه شد ) سپس غلظت های مختلف کافیین شامل ۰.۲، ۰.۴، ۰.۶ میلی گرم بر میلی لیتر با رقیق سازی محلو استوک در آب مقطر تهیه گردید. همچنین یک نمونه حاوی آب مقطر به عنوان شاهد در نظر گرفته شد تیمارهای مورد نظر درسته تکرار هر کدام شامل ۲۰ بذر ودرپتری دیش های استریل شده و مفروش شده با کاغذ صافی واتمن صورت گرفته وپتری دیش ها در انکوباتوربا دمای ۲۵ درجه سلسیوس قرار داده شد داده های اولیه با نرم افزار اس پی اس اس ۲۲ تحلیل گردید نتایج بدست آمده نشان داد که کافییین در تمامی غلظت های مورد تیمار اثر منفی بر جوانه زنی بذرها ، رشد ریشه چه و ساقه چه کاهو داشته طوری که در غلظت های ۱میلی گرم در میلی لیتراز جوانه زنی بذر های کاهو جلوگیری می کند .امروزه مطالعات بر روی ترکیبات دارای خاصیت آللوپاتیک به ویژه در حیطه ی کشاورزی مورد توجه قرار گرفته وهدف از این مطالعات دستیابی به علف کش های طبیعی جهت جایگزینی با انواع مصنوعی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.