بررسی اثرات ترکیب تیمول بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتیین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ترکیب تیمول بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتیین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ترکیب تیمول بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتیین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ترکیب تیمول بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتیین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ترکیب تیمول بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتیین :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

تیمول ترکیب شیمیایی فنولی است و دارای فرمول مولکولی C10H14O است. امروزه مطالعات برروی ترکیبات دارای خاصیت اللوپاتیک به ویژه در حیطه ی کشاورزی مورد توجه قرار گرفته و هدف از این مطالعات دستیابی به علف کش های طبیعی جهت جایگزینی با انواع مصنوعی است. در این پژوهش آثار آللوپاتی بر روی گیاه کاهو ( Lactuca sativa cv. siahoo ) به عنوان یک گیاه مدل بررسی گردید. ابتدا تاثیر غلظت های مختلف این ماده ( ۰.۰۰۱ تا ۱ میلی گرم بر میلی لیتر ) بر برخی پارامترهای رشد، از جمله جوانه زنی دانه، رشد ریشه چه و ساقه چه بررسی شد تا غلظت بهینه برای تداوم آزمایش ما تعیین گردد. غلظت های ۰.۱ و ۰.۰۵ میلی گرم بر میلی لیتر به عنوان غلظت های بهینه انتخاب شد.) در مرحله بعدی دانه رست های این گیاه در گلدان های حاوی پیت کشت داده شد و با محلول غذایی هوگلند واجد تیمول ( غلظت ۰.۱ و ۰.۰۵ میلی گرم بر میلی لیتر ) آبیاری شده و بعد از رشد گیاه، تاثیر تیمارهای مذکور بر روی جنبه های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و مولکولی گیاه مورد بررسی قرار گرفت و فعالیت آنزیم های پلی فنل اکسیداز، آسکوربات پروکسیداز و کاتالاز و همچنین میزان پروتیین محلول کل در گیاه تیمار شده نسبت به گروه کنترول افزایش یافت. این پژوهش نشان داد که ترکیب دگر آسیب تیمول باعث بروز برخی پاسخ های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در کاهو می شود که شباهت زیادی با پاسخ های القا شده تحت تنش های غیر زیستی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.