ارزیابی پایداری شهرستان لاهیجان در بخش مصرف مواد غذایی با استفاده از روش جای پای اکولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی پایداری شهرستان لاهیجان در بخش مصرف مواد غذایی با استفاده از روش جای پای اکولوژیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی پایداری شهرستان لاهیجان در بخش مصرف مواد غذایی با استفاده از روش جای پای اکولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی پایداری شهرستان لاهیجان در بخش مصرف مواد غذایی با استفاده از روش جای پای اکولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی پایداری شهرستان لاهیجان در بخش مصرف مواد غذایی با استفاده از روش جای پای اکولوژیک :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

امروزه به دلیل توسعه روزافزون شهرها و افزایش جمعیت شهرنشین بررسی وضعیت پایداری شهرها بدلیل اهمیت آن در حفاظت از محیط زیست شهری به امری مهم بدل گشته است. یکی از روش های مناسب برای ارزیابی پایداری شهری، روش جای پای اکولوژیک است. این روش به تعیین میزان ظرفیت زیستی منطقه و میزان استفاده کنونی از آن می پردازد و در نهایت با مقایسه این دو، وضعیت پایداری منطقه را مشخص می کند. شهرستان لاهیجان به عنوان سومین شهرستان پر جمعیت گیلان با دارا بودن آب و هوای مناسب و مناظر طبیعی زیبا شاهد رشد روزافزون جمعیت به خصوص در مناطق شهری است و این امر منجر به توسعه شهر و افزایش تقاضا برای مصرف مواد غذایی در آن شده است. هدف این مقاله بررسی پایداری این شهرستان در مصرف مواد غذاییتوسط روش جای پای اکولوژیک است و دریافت پاسخ این سوال که آیا میزان استفاده کنونی از فضای بوم شناختی شهرستان لاهیجان متناسب با میازن زمین در دسترس آن است یا خیر روش تحقیق براساس روش توصیفی تحلیل و استفاده از شاخص جای پای اکولوژیک است. نتایج پژوهش نشان دهنده این است که جای پای اکولوژیک مواد غذایی مصرفی در شهرستان لاهیجان برابر ۳/۶ هکتار زمین به ازای هر فرد ساکن و میزان کل زمین مورد نیاز برای تامین سطح فعلی مصرف ساکنان آن معادل ۶۰۵۳۰۰ هکتار است که با توجه به میزان زمین مورد دسترس این شهرستان دارای ۵۶۴۶۰۰ هکتار کسری زمین است و این موضوع بیانگر ناپایداری بخش مصرف مواد غذایی در این شهرستان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.