اثر کلات آهن و محلول پاشی برگی اسید بوریک و سولفات روی بر خصوصیات فیزیکی و عملکرد خرمای پیارم (phoenix dactylifera L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر کلات آهن و محلول پاشی برگی اسید بوریک و سولفات روی بر خصوصیات فیزیکی و عملکرد خرمای پیارم (phoenix dactylifera L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر کلات آهن و محلول پاشی برگی اسید بوریک و سولفات روی بر خصوصیات فیزیکی و عملکرد خرمای پیارم (phoenix dactylifera L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کلات آهن و محلول پاشی برگی اسید بوریک و سولفات روی بر خصوصیات فیزیکی و عملکرد خرمای پیارم (phoenix dactylifera L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر کلات آهن و محلول پاشی برگی اسید بوریک و سولفات روی بر خصوصیات فیزیکی و عملکرد خرمای پیارم (phoenix dactylifera L.) :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر اثر غلظت های ۱۵۰، ۳۰۰ گرم کلات آهن بصورت آبیاری قطره ای، ۱+۱ و ۲+۲ گرم در لیتر اسید بوریک و سولفات روی بصورت ترکیبی روی محلول پاشی برگی خرمای پیارم صورت پذیرفت. نتایج ناشن اد که تیمار برتر تیمار ترکیبی ۲+۲ گرم در لیتر اسید بوریک و سولفات روی و تیمار ۳۰۰ گرم کلات آهن بیشترین میزان را در صفات وزن گوشت میوه، وزن هسته، وزن گوشت به هسته، TSS و عملکرد به خود اختصاص دادند. از لحاظ رطوبت میوه، طول میوه، قند کل تیمار ترکیبی ۲+۲ گرم در لیتر اسید بوریک و سولفات روی بیشرین مقدار را داشت و نسبت به شاهد اختلاف معنی دار بود. بین تیمارها در مورد صفات وزن هستند و pH هیچ اخلاقی مشاهده نشد. تیمارهای ۱۵۰، ۳۰۰ گرم کلات آهن، ۱+۱ و ۲+۲ گرم در لیتر اسید بوریک و سولفات روی به ترتیب ۸ درصد، ۱۱ درصد، ۵ درصد و ۱۳ درصد عملکرد میوه را افزایش دادند و نسبت به شاهد اختلاف معنی داری داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.