تاثیر موانع استفاده از روشهای تدریس فعال بر افت تحصیلی مطالعه موردی: دانش آموزان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهرداری تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر موانع استفاده از روشهای تدریس فعال بر افت تحصیلی مطالعه موردی: دانش آموزان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهرداری تهران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر موانع استفاده از روشهای تدریس فعال بر افت تحصیلی مطالعه موردی: دانش آموزان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهرداری تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر موانع استفاده از روشهای تدریس فعال بر افت تحصیلی مطالعه موردی: دانش آموزان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهرداری تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر موانع استفاده از روشهای تدریس فعال بر افت تحصیلی مطالعه موردی: دانش آموزان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهرداری تهران :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

مقاله حاضر به بررسی تاثیر موانع استفاده از روشهای تدریس فعال بر افت تحصیلی پرداخته است. این نوع تحقیق از نوع تحقیقات کاربردی و به روش توصیفی، پیمایشی میباشد که شیوه اجرای آن به صورت میدانی و با استفاده ازپرسشنامه صورت گرفته است. در این تحقیق روش نمونه تصادفی ساده برای انتخاب معلمان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهرداری تهران مورد استفاده قرار گرفت. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه معلمان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهر تهرانهستند که حدود ۱۲۸۶ نفر میباشد، که از این تعداد، ۱۷۳ نفر با استفاده از فرمول کوکران به عنوان نمونه انتخاب گردیدند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار ۸۱ SPSS استفاده شده است. نتایج حاصل از تاثیر فردی متغیرهایمستقل بر متغیر وابسته از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهر تهران حاکی از آن است که میان متغیرهای عدم تسلط معلمان بر مهارتهای لازم، کمبود امکانات آموزشی مناسب، کمبود یا فقدان رضایت شغلی معلمان و وجودنظام ارزشیابی سنتی و غیرپویا با افت تحصیلی دانشآموزان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهر تهران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. نتایج حاصل از تاثیر جمعی متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته از طریق رگرسیون چند متغیره حاکیاز آن است که متغیرهای عدم تسلط معلمان بر مهارتهای لازم، کمبود یا فقدان رضایت شغلی و وجود نظام ارزشیابی سنتی و غیرپویا تاثیر مثبتی بر افت تحصیلی دانشآموزان مقطع ابتدایی منطقه ۱۹ شهرداری تهران داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.