تحلیل آماری میزان تفاوت های نگرش دینی و مذهبی افراد معتاد با افزاد سالم جامعه با مطالعه موردی در سطح شهرستان بناب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل آماری میزان تفاوت های نگرش دینی و مذهبی افراد معتاد با افزاد سالم جامعه با مطالعه موردی در سطح شهرستان بناب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل آماری میزان تفاوت های نگرش دینی و مذهبی افراد معتاد با افزاد سالم جامعه با مطالعه موردی در سطح شهرستان بناب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل آماری میزان تفاوت های نگرش دینی و مذهبی افراد معتاد با افزاد سالم جامعه با مطالعه موردی در سطح شهرستان بناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل آماری میزان تفاوت های نگرش دینی و مذهبی افراد معتاد با افزاد سالم جامعه با مطالعه موردی در سطح شهرستان بناب :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

زمینه مسیله: یکی از معضلات رفتاری جوانان که در واقع نوعی بیماری اجتماعی است، اعتیاد به مواد مخدر می باشد که پیامدهای وخیمی را در پی دارد. اعتیاد یک بیماری زیست شناختی، روانشناختی و اجتماعی است و عوامل متعددی در سبب شناسی مصرف مواد اعتیاد آور موثر است. دلیل پیدایی آن، در روابط خانوادگی، مناسبات اجتماعی، شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و در نهایت ویژگی های روانشناختی فرد نهفته است و همانگونه که درمان یک بیماری، مستلزم شناخت علل بیماری است برای درمان اعتیاد نیز باید به علل آن پی برد. مطالعات مختلف نشان داده اند که یکی از عوامل محافظت کننده در مقابل سوء مصرف مواد، داشتن اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی به عنوان مهمترین مولفه خود کنترلی است. هدف: تحلیل آماری میزان تفاوت نگرش های دینی و مذهبی افراد معتاد سالم جامعه می باشد. روش: تعداد ۲۰۰ نفر (۱۰۰ نفر فرد معتاد و ۱۰۰ نفر سالم) بااستفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده از بین افراد مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد در سطح شهرستان بناب انتخاب و پرسشنامه ای با عنوان سنجش نگرش دینی بر روی جامعه آماری اجرا شد. یافته ها: میزان نگرش دینی و مذهبی افراد معتاد سالم تفاوت معناداری وجود دارد. نتیجه گیری: نتایج حاکی از آن بود که هر چقدر افراد گرایشات مذهبی تر داشته باشند، کمتر به سمت اعتیاد می روند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.