سنجش عملکرد مدیریت شهری در راستای دستیابی به امنیت اجتماعی در محلات مرکسی با رویکرد بازآفرینی ( نمونه مورد مطالعه: محله سرچشمه گرگان )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش عملکرد مدیریت شهری در راستای دستیابی به امنیت اجتماعی در محلات مرکسی با رویکرد بازآفرینی ( نمونه مورد مطالعه: محله سرچشمه گرگان ) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش عملکرد مدیریت شهری در راستای دستیابی به امنیت اجتماعی در محلات مرکسی با رویکرد بازآفرینی ( نمونه مورد مطالعه: محله سرچشمه گرگان )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش عملکرد مدیریت شهری در راستای دستیابی به امنیت اجتماعی در محلات مرکسی با رویکرد بازآفرینی ( نمونه مورد مطالعه: محله سرچشمه گرگان )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش عملکرد مدیریت شهری در راستای دستیابی به امنیت اجتماعی در محلات مرکسی با رویکرد بازآفرینی ( نمونه مورد مطالعه: محله سرچشمه گرگان ) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

امنیت به معنای عام و امنیت اجتماعی به معنای خاص یکی از نیازهای اساسی انسان است که امروزه با توجه به گسترش شهرها و پیچیده شدن شکل زندگی تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. یکی از مناطق شهری که نقش مهمی در زندگی افراد دارند محلات شهری هستند که برخلاف گذشته دچار تحولات بسیاری شده اند و مشکلات فراوانی را برای ساکنین خود ایجاد نموده اند. نبود امنیت اجتماعی برای ساکنان از مهم ترین این مشکلات می باشد که می توان عدم مدیریت صحیح و تغییر شیوه های مدیریتی را عاملی مهم در ایجاد این مشکلات برشمرد که مدیریت شهری بهعنوان متولی امور شهری موظف است در جهت بهبود این مشکلات تلاش نماید. در این میان بازآفرینی به معنای تجدید حیات بافت های شهری با تاکید بر مشارکت مردمی به عنوان یکی از رویکردهای برنامه ریزی محلات می تواند در بازیابی امنیت در این محلات تاثیرگذار باشد و در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد. محله سرچشمه با بافت قدیمی و بناهای تاریخی خود در مرکز شهر گرگان واقع شده است و به لحاظ ساختاری نیازمند توجه خاص است. در این مقاله موضوع اصلی که دنبال می شود تبیین نقش مدیریت شهری درارتقاء امنیت اجتماعی محله سرچشمه گرگان می باشد که برای رسیدن به این موضوع، بازآفرینی شهری را به عنوان یک رویکرد مداخله ای همه جانبه نگر انتخاب نموده است. جمع آوری اطلاعات به صورت اسنادی بوه و با استفاده از ابزار پرسشنامه تکنیک سوات به تحلیل یافته ها پرداخت شد و تلاش دارد تا با بررسی وضعیت محله مورد مطالعه این پژوهش نشان می دهد که متاسفانه محله سرچشمه در بحث امنیت اجتماعی در وضعیت مطلوبی قرار ندارد. یافته های این پژوهش در جهت عدم توجه صرف به کالبد و تاکید بر ملاحظات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و استفاده از راهکارهای تهاجمی (SO) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.