تحلیل عددی دو بعدی نیروهای هیدرودینامیکی در مقاطع سوپرکاویتاسیونی مختلف مقاطع پروانه الوفسون در شرایط دو فازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل عددی دو بعدی نیروهای هیدرودینامیکی در مقاطع سوپرکاویتاسیونی مختلف مقاطع پروانه الوفسون در شرایط دو فازی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل عددی دو بعدی نیروهای هیدرودینامیکی در مقاطع سوپرکاویتاسیونی مختلف مقاطع پروانه الوفسون در شرایط دو فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل عددی دو بعدی نیروهای هیدرودینامیکی در مقاطع سوپرکاویتاسیونی مختلف مقاطع پروانه الوفسون در شرایط دو فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل عددی دو بعدی نیروهای هیدرودینامیکی در مقاطع سوپرکاویتاسیونی مختلف مقاطع پروانه الوفسون در شرایط دو فازی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

پارامترهای متفاوتی درتشکیل جریان سوپرکاویتاسیونی حول یک مقطع دو بعدی سوپرکاویتاسیونی نامتقارن نقش دارند که در این مقاله سعی شده است به برخی از آن ها همچون تغییر سرعت دورانی، تغییر عمق غوطه وری و تغییر شعاع دورانی توجه و اثر هر کدام بر روی پارامترهای هیدرودینامیکی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی بررسی گردد.مقاطع دوبعدی استفاده شده در این تحقیق از مقاطع پروانه نیمه مغروق سوپرکاویتاسیونی الوفسون انتخاب و رفتار هر یک از مقاطع به صورت جداگانه در حالت آزاد بررسی شده است. نتایج یدست آمده از این مقاله، تطابق خوبی با نتایج مطالعاتعددی مشابه دردسترس داشته است. از آنجا که با بررسی رفتار مقطع تحت تاثیر تغییر سرعت دورانی، در واقع تفاوت رفتاری مقطع در حالت بدون کاویتاسیون و یا کاویتاسیون جزیی، با حالت سوپرکاویتاسیون مقایسه می گردد لذا شرایطایجاد سوپر کاویتاسیون به عنوان یک شرایط پایدار و مطلوب مورد نظر است. در بررسی نتایج نشان داده شده است که باتبدیل جریان به جریان سوپرکاویتاسیونی حدودا ۸۰ درصد از ضریب نیرو کاسته شده و مقدار این کاهش در ضریب گشتاور حدود ۶۰ درصد برای عمق غوطه وری ۰.۵ خواهد بود. میزان کاهش در ضریب گشتاور و نیرو برای عمق غوطهوری ۰.۳ به ترتیب برای ضریب گشتاور و نیرو به ترتیب تا ۵۰ درصد و ۴۰ درصد خواهد بود. بنابراین تاثیر وقوع سوپرکاویتاسیون در نتایج به وضوح دیده میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.