مقایسه محتوای فنلی،فلاونوییدی و فعالیت آنتی اکسیدانی دو گیاه میخک و شاهتره (Dianthus caryophylus fumaria vaillanti)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه محتوای فنلی،فلاونوییدی و فعالیت آنتی اکسیدانی دو گیاه میخک و شاهتره (Dianthus caryophylus fumaria vaillanti) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه محتوای فنلی،فلاونوییدی و فعالیت آنتی اکسیدانی دو گیاه میخک و شاهتره (Dianthus caryophylus fumaria vaillanti)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه محتوای فنلی،فلاونوییدی و فعالیت آنتی اکسیدانی دو گیاه میخک و شاهتره (Dianthus caryophylus fumaria vaillanti)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه محتوای فنلی،فلاونوییدی و فعالیت آنتی اکسیدانی دو گیاه میخک و شاهتره (Dianthus caryophylus fumaria vaillanti) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مقدمه :گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی ( فلاونویید،انتوسیانین،تانن)هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار میروند. آنتی اکسیدان های موجود در رژیم غذایی به لحاظ محافظت از بدن در مقابل استرس اکسیداتیوو حفظ سلامت حایز اهمیت هستند(نبی شریعتی فر و همکاران.۱۳۹۰).اهداف:در این مطالعه میزان فلاونویید های تام و فنل های تام وفعالیت انتی اکسیدانی عصاره متانولی،آبی،اتانولی دو گیاه شاهتره و میخک بررسی و نتایج به دست آمده با هم مقایسه شد.روش بررسی:از ساقه ی خشک دو گیاه میخک و شاهتره عصاره متانولی،اتانولی،آبی تهیه شد.سنجش میزان فنل و فلاونویید تام به روش فولین_سیکالتیو و کلرید الومینیوم صورت گرفت و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با استفاده از روش FRAPاندازه گیری شد.نتایج:بالاترین مقدار فنل ،فلاونویید، گیاه شاهتره(به ترتیب ۱۰۰,۹۰) ( میلی گرم بر گرم وزن خشک)در اندام عصاره متانولی به روش خیساندن حاصل شد.و بالاترین خاصیت انتی اکسیدانی مربوط به عصاره متانولی (۶۹۷/۳۶µM/l)میباشد(جدول ۱). در حالی که بالاترین مقدار فنل و فلاونویید گیاه میخک(به ترتیب ۴۴/۲,۶۰))میلی گرم بر گرم وزن خشک)در اندام عصاره ی متانولی به روش خیساندن میباشد.و بالاترین خاصیت انتی اکسیدانی مربوط به عصاره ی متانولی (۶۳۳µM/l)میباشد(جدول ۲).نتایج حاصله نشان میدهد عصاره متانولی تهیه شده در روش خیساندن با بن ماری برای هردو گیاه نتیجه بهتر داده است.و مقدار خاصیت آنتی اکسیدانی و فلاونویید و فنل به دست امده در این آزمایش نشان میدهد گیاه شاهتره از این لحاظ غنی تر است. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه به خوبی نشان می دهند که فعالیت آنتی اکسیدانی این گیاهان با میزان ترکیبات فنلی و فلاونوییدهای تام رابطه مستقیم دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.