نقش نانو تکنولوژی و رهایش نانو اندوکپسولاسیون در فراوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش نانو تکنولوژی و رهایش نانو اندوکپسولاسیون در فراوری مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش نانو تکنولوژی و رهایش نانو اندوکپسولاسیون در فراوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش نانو تکنولوژی و رهایش نانو اندوکپسولاسیون در فراوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش نانو تکنولوژی و رهایش نانو اندوکپسولاسیون در فراوری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

نانوتکنولوژی چگونگی ساخت ابزارهای نوین مولکولی منحصر به فرد را با به کارگیری خواص شیمیایی کاملا شناخته شده اتم ها ومولکول ها ( نحوه ی پیوند آنها به یکدیگر) ارایه می دهد. مهارت مطرح در این تکنولوژی، دستکاری اتم ها بطور جداگانه و قرار دادن دقیق آنها در مکانی است که برای رسیدن به ساختار دلخواه و ایده آل مورد نیاز می باشد. اولین و مهمترین عنصر پایه نانو ذرات هستند که می توانند از مواد مختلفی تشکیل شوند ، مانند نانو ذرات فلزی و سرامیکی .دومین عنصر پایه، نانوکپسول است که کپسول های هستند که قطر نانومتری دارند و می توان مواد مورد نظر را درون آنها قرار داد وآن ها را کپسوله کرد و شامل نانوکپسول های پلیمری و نانوامولسیون ها می شوند، در این مطلب همچنین به بررسی نانو کپسولیشن اندو گلوکوناز و رهایش کنترل شده آن در بیو پلیمر صمغ عربی و استفاده از وی پروتیین های کپسوله شده و رهایش هوشمند آن نیز پرداختیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.