مروری بر کاربرد و اثرات پری بیوتیک در امنیت غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر کاربرد و اثرات پری بیوتیک در امنیت غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر کاربرد و اثرات پری بیوتیک در امنیت غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد و اثرات پری بیوتیک در امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر کاربرد و اثرات پری بیوتیک در امنیت غذایی :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
پری بیوتیک ها طبق تعریف رسمی در سال ۱۹۹۵ به کربوییدارت های غیر قابل هضمی اطلاق می شود که به طور انتخابی سبب تحریک رشد و فعالیت تعدادی از باکتری های روده شده و بدین وسیله اثرات سودمندی روی میزبان اعمال می کنند. از پری بیوتیک های می توان به اینولین ، صمغ های فیبری ، رافتیلین ، پیرو دکسوترین ، زایلان ، استاکیوز ، مالتودکسترین ، لاکتیلول ، اینولین ، گزیلواولیگوساکارید ، لاکتوسوکروز ، رافیتلوز ، لاکتولوز و فروکتو الیگوساکارید اشاره کرد. به ترکیب پروبیوتیک و پری بیوتیک ، سین بیوتیک می گویند در این تحقیق به مروری بر کاربرد و اثرات پری بیوتیک در امنیت غذایی می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.