مروری بر کاربر، مکانیسم و عوامل موثر بر پاتولین در محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربر، مکانیسم و عوامل موثر بر پاتولین در محصولات غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربر، مکانیسم و عوامل موثر بر پاتولین در محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربر، مکانیسم و عوامل موثر بر پاتولین در محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربر، مکانیسم و عوامل موثر بر پاتولین در محصولات غذایی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

پاتولین در سطوح بالای در معرض قرارگیری، نوروتوکسین است و ممکن است باعث ایجاد مجموعه ای از علایم مانند بی حسی در دست و پا گردد. در مطالعات حیوانی نیز به عنوان ژنوتوکسین مشخص گردیده است. اما غیرمحتمل در نظر گرفته می شود که مقادیر یافت شده در غذاها به آسیب های عصبی یا مشکلاتی در رابطه با تولید مثل منجر گردد. فهمیدن این که پاتولین در مطالعات حیوانی نیز سرطان زاست نگرانی بیشتری در صنایع غذایی ایجاد کرده است. آژانس بین المللی پژوهش درباره سرطان (IARC) این ماده را به عنوان سرطان زای احتمالی برای انسان (IARC Group2A) طبقه بندی می کند. مطالعات اپیدمیولوژی درباره انسان تاکنون هیچ مدرکی را در ارتباط بین پاتولین موجود در رژیم غذایی و ایجاد سرطان های رایج پیدا نکرده است، اما این یافته ها قطعی در نظر گرفته نمی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.